Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

 • SNF tilbyr Miljøfyrtårn-sertifisering

  SNF tilbyr Miljøfyrtårn-sertifisering

  Som en av de første næringsforeningene i Norge tilbyr nå Sandefjord Næringsforening gruppesertifisering i Miljøfyrtårn. Målet er å bidra til et enda mer konkurransekraftig næringsliv, og påmeldingsfrist er 1. oktober.

  Les mer
 • Hyggelig gjensyn på Skagerak

  Hyggelig gjensyn på Skagerak

  80 SNF-medlemmer med korrekt avstand fikk servert frokostposer, gode samtaler og interessante foredrag da vi endelig kunne samle troppene til frokostmøte igjen.

  Les mer
 • Tenk stort-prisen 2020

  Tenk stort-prisen 2020

  Sandefjord kommune, PwC og vi i SNF skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg positivt. Temaet for Tenk stort-prisen 2020 er bærekraft, og du kan nominere din favoritt i dag.

  Les mer
 • Dette må du som arbeidsgiver vite nå

  Dette må du som arbeidsgiver vite nå

  Advokat Ina Saue Oddenes fra KPMG Law i Sandefjord informerte om reglene i arbeidsmarkedet på vårt webinar 8. september. Se presentasjonen og sendingen i sin helhet her!

  Les mer
 • Turbulent ute, tryggere hjemme

  Turbulent ute, tryggere hjemme

  På vårt webinar torsdag 3. september presenterte analytiker Ingvild Borgen Gjerde fra DNB Markets meglerhusets scenarier for høsten 2020. Se presentasjonen og webinaret i opptak her!

  Les mer
 • Har du lyst til å være mentor?

  Har du lyst til å være mentor?

  Les mer
 • Korona-anbefalinger til næringslivet

  Korona-anbefalinger til næringslivet

  Korona-viruset sprer seg mange steder i landet. Kommuneoverlege Ole Henrik Augestad oppfordrer næringslivet i Sandefjord til trygg avstand, god håndhygiene og sunn fornuft ved symptomer.

  Les mer
 • Bli inspirert av magasinet vårt!

  Bli inspirert av magasinet vårt!

  En ny utgave av iSandefjord er ute og oppfordringen er klar; tenk Sandefjord! Les magasinet i sin helhet her.

  Les mer
 • Endelig frokostmøte igjen!

  Endelig frokostmøte igjen!

  100 sommerblide SNF-ere var med da vi endelig kunne samle medlemmene våre til fysisk frokostmøte.

  Les mer
 • Tilbake fra Korona-krisen!

  Tilbake fra Korona-krisen!

  På vei inn i sommeren står bedriftene med ulike utfordringer. På vårt webinar fredag 12. juni tok Deloitte for seg forskjellige scenarier om håndtering av ansatte, og du kan se opptaket i sin helhet her.

  Les mer
 • Hva betyr klimarisiko for din bedrift?

  Hva betyr klimarisiko for din bedrift?

  Fikk du ikke med deg vårt webinar om klimarisiko? På neste siden finner du presentasjon og opptak fra webinaret.

  Les mer
 • Nå gjelder det å tenke nytt!

  Nå gjelder det å tenke nytt!

  Torsdag 28. mai var kundereisen og endrede behov blant forbrukerne temaet på vårt webinar med PwC. Du vil finne både presentasjonen og opptaket av arrangementet i sin helhet her.

  Les mer
 • Status trafikksituasjonen Fokserød / Kullerød

  Status trafikksituasjonen Fokserød / Kullerød

  Statens vegvesen og Vestfold fylkeskommune har utredet ulike løsninger for hva som kan gjøres for å bedre fremkommeligheten til/fra Torp flyplass og i Fokserød/Kullerød-området.

  Les mer
 • Trafikkutfordringer Torp, Fokserød og Kullerød

  Trafikkutfordringer Torp, Fokserød og Kullerød

  På dagens webinar inviterte vi til et oppfølgingsmøte rundt trafikkutfordringer i området Torp, Kullerød og Fokserød. Statens vegvesen og Vestfold og Telemark fylkeskommune har utarbeidet en rapport og redegjorde for ulike alternativer.

  Les mer
 • Slik får du bedriften tilbake i normal gjenge

  Slik får du bedriften tilbake i normal gjenge

  19. mai orienterte tre foredragsholdere fra Skaun Advokatfirma, E2 Helse og Goliath Systemer om ulike problemstillinger ved at bedriften vender tilbake til normalen. Du kan se webinaret i sin helhet her.

  Les mer
 • Miljøsertifisering

  Miljøsertifisering

  Hva skal jeg med miljøsertifisering? På neste side finner du opptak av vårt webinar om de mest etterspurte miljøsertifiseringene i Norge med konkrete eksempler og smarte tips fra lokale bedrifter og fagmiljøer.

  Les mer
 • Ta vare på ansatte med økonomiske bekymringer!

  Ta vare på ansatte med økonomiske bekymringer!

  Torsdag 30. april var økonomiske bekymringer hos medarbeidere temaet for vårt webinar med Beate Engelschiøn fra NAV Sandefjord. Du kan se presentasjonen hennes og hele sendingen i opptak her.

  Les mer
 • Bankene er med på dugnaden!

  Bankene er med på dugnaden!

  Betalingsutsettelser, digitalisering og tett oppfølging; bankene i Sandefjord gjør en rekke tiltak for å hjelpe Korona-rammede bedriftskunder. Les om tilpasningene og tipsene deres her!

  Les mer
 • 10.000 bedrifter har søkt om Korona-støtte!

  10.000 bedrifter har søkt om Korona-støtte!

  Onsdag 22. april var kompensasjonsordningen til Korona-rammede bedrifter nok en gang tema for vårt webinar med KPMG. Du kan se presentasjonen og hele sendingen i opptak her.

  Les mer
 • Cyber-trusler i Korona-krisen

  Cyber-trusler i Korona-krisen

  Tirsdag 21. april var cyber security, hacking og andre dataangrep tema for vårt webinar med PwC. Opptak av sendingen blir tilgjengelig i sin helhet her.

  Les mer
 • Oppdatering om kontantstøtten

  Oppdatering om kontantstøtten

  På vårt andre webinar 16. april forklarte to eksperter fra PwC hvordan Korona-rammede bedrifter bør gå fram for å søke om kontantstøtte. Se webinaret i sin helhet her!

  Les mer
 • Spennende historietime om Korona-sjokket

  Spennende historietime om Korona-sjokket

  Torsdag 16. april fikk vi servert en interessant og usminket fremstilling av økonomisk utvikling i lys av Korona-pandemien, fra sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen. Du kan se hele webinaret i opptak her.

  Les mer
 • Nyttig informasjon til våre medlemmer

  Nyttig informasjon til våre medlemmer

  I forbindelse med situasjonen rundt Korona-viruset, vil vi fortløpende dele relevant informasjon med våre medlemmer.

  Les mer
 • Slik fungerer kontantstøtten

  Slik fungerer kontantstøtten

  Mandag 6. april var kontantstøtteordningen for Korona-rammede bedrifter tema for vårt webinar. Du kan se opptaket i sin helhet her.

  Les mer
 • Levende byer etter Korona

  Levende byer etter Korona

  NHH-professor Tor Wallin Andreassen og David Bakke Haugen fra Sandefjord kommune orienterte om handel, innovasjon og byutvikling på vårt webinar 1. april. Se webinaret i sin helhet her.

  Les mer
 • Dette vet vi om krisepakkene

  Dette vet vi om krisepakkene

  Tre eksperter fra PwC orienterte om myndighetenes krisepakker på vårt webinar 31. mars. Opptak av webinaret er tilgjengelig her.

  Les mer
 • Korona-stup på børsene

  Korona-stup på børsene

  Investeringsdirektør Alexander Miller i Eika Kapitalforvaltning orienterte om børsuroen på vårt webinar 30. mars. Du kan se webinaret i opptak her.

  Les mer
 • Styrearbeid og praktiske råd i nedgangstider

  Styrearbeid og praktiske råd i nedgangstider

  Hvordan skal styremedlemmer takle en krisesituasjon? Det var ett av flere spørsmål som ble besvart på vårt webinar med SANDS Advokatfirma fredag 27. mars. Du kan se webinaret i opptak her.

  Les mer
 • Svak norsk krone er den nye normalen!

  Svak norsk krone er den nye normalen!

  Valuta- og renteanalytiker Ingvild Borgen Gjerde fra DNB Markets forklarte den kraftige kronesvekkelsen og andre aspekter ved valutamarkedet på vårt webinar torsdag 26. mars. Se webinaret her!

  Les mer
 • Slik jobber kommunens kriseteam

  Slik jobber kommunens kriseteam

  På vårt webinar 25. mars orienterte rådmann Bjørn Gudbjørgsrud og næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken om kriseberedskapen i Sandefjord kommune. Se webinaret her!

  Les mer
 • Nyttige råd fra NHO

  Nyttige råd fra NHO

  Kristin Saga og Helene Naper fra NHO Vestfold og Telemark holdt innlegg om krisepakker og praktiske råd for bedriftene på vårt webinar mandag 23. mars 2020. Se webinaret i opptak her.

  Les mer
 • Nyttig om kontraktsforhold i krisetider

  Nyttig om kontraktsforhold i krisetider

  Eksperter fra Tenden Advokatfirma orienterte om force majeure og andre sider ved kontraktsforhold i krisetider på vårt webinar fredag 20. mars 2020. Se webinaret i sin helhet her!

  Les mer
 • Slik får du styring på likviditeten!

  Slik får du styring på likviditeten!

  115 næringsdrivende deltok på vårt webinar om likviditetsstyring og kostnadskutt torsdag 19. mars. Økonomisk kontroll og oversikt blir avgjørende i tiden som kommer, og du kan se hele webinaret her!

  Les mer
 • Er livbøyen nok til å redde norsk næringsliv?

  Er livbøyen nok til å redde norsk næringsliv?

  I denne podkasten kan du høre sjeføkonom Kjersti Haugland og aksjeanalytiker Håkon Astrup i DNB Markets diskutere situasjonen rundt Korona-viruset.

  Les mer
 • Ta ansvar for din egen og andres helse!

  Ta ansvar for din egen og andres helse!

  Vi i SNF tar helserisikoen forbundet med Corona-viruset på alvor. Her kan du finne en oppdatert oversikt over myndighetenes anbefalinger.

  Les mer
 • Mat- og samfunnsnyttig SNF-frokost

  Mat- og samfunnsnyttig SNF-frokost

  To superaktuelle temaer sto på agendaen på vårt frokostmøte i dag; bærekraft og byutvikling. Det var det mange som ville ha med seg!

  Les mer
 • Unge gründerspirer og irrasjonelle investorer

  Unge gründerspirer og irrasjonelle investorer

  Fullt hus, flinke elever og inspirerende innlegg sto på programmet på SVGS i dag – på det som var Marits siste frokostmøte som SNF-leder!

  Les mer
 • Stor stas med storfrokost!

  Stor stas med storfrokost!

  450 morgenfugler, topp stemning og gode foredragsholdere ga en strålende start på frokostmøteåret 2020 for oss i Sandefjord Næringsforening.

  Les mer
 • Ny daglig leder i Sandefjord Næringsforening

  Ny daglig leder i Sandefjord Næringsforening

  Ingebjørg Tollnes er ansatt som ny daglig leder i Sandefjord Næringsforening. Den tidligere kommunikasjonsdirektøren i Komplett starter 1. mars, og vil fram til 1. mai jobbe noe redusert for å ivareta et annet engasjement hun for tiden har.

  Les mer
 • Rørende julefrokost på Park

  Rørende julefrokost på Park

  250 SNF-medlemmer lo, gråt, minglet og jublet om hverandre på vår julefrokost i dag. Gratulerer til NTS Bygg som vinner av den aller første Tenk stort-prisen!

  Les mer
 • Vi søker etter ny daglig leder til Sandefjord Næringsforening

  Vi søker etter ny daglig leder til Sandefjord Næringsforening

  Vår nåværende daglige leder har fått nye muligheter og vi søker deg som kan ta foreningen til nye høyder.

  Les mer
 • Bil og Black Friday til frokost

  Bil og Black Friday til frokost

  Det var stinn brakke på vårt frokostmøte hos Bil-Service i dag. SNF-erne fikk en innføring om den globale bilbransjen og hvordan Komplett gjør klart til årets klart viktigste omsetningsdag!

  Les mer
 • Superspennende om vanskelig tema

  Superspennende om vanskelig tema

  40 deltakere satt naglet til stolene da de dyktige Siv Rajendram og Kari Breirem diskuterte temaet varsling på vår fagsamling i dag. Verdenspremieren på TV2-serien «Heksejakt» fikk vi også med oss!

  Les mer
 • Nytt håp for Torp-trafikken!

  Nytt håp for Torp-trafikken!

  40 representanter fra næringslivet diskuterte trafikkutfordringene i Torp/Kullerød/Fokserød-området fredag. Statens vegvesen skal nå simulere mulige løsninger, og vil presentere konkrete anbefalinger på nyåret.

  Les mer
 • Ny leder i SNF i 2020!

  Ny leder i SNF i 2020!

  Etter syv år som leder i næringsforeningen er Marit Sagen Gogstad klar til å gi stafettpinnen videre. Ny SNF-leder skal være på plass i mars 2020.

  Les mer
 • Global motvind og lokalt engasjement

  Global motvind og lokalt engasjement

  200 SNF-ere fikk servert en variert meny på vårt frokostmøte i dag; med interessant innlegg om global uro og spennende debatt om lokalengasjement!

  Les mer
 • Fullt hus på Torpkonferansen

  Fullt hus på Torpkonferansen

  300 deltakere fikk med seg foredrag, underholdning og nettverksbygging onsdag 9. oktober. Alt fra lærerike innlegg og elquiz til treretters middag og vakker musikk sto på menyen!

  Les mer
 • Sammen for Sandefjord – og Skagerak!

  Sammen for Sandefjord – og Skagerak!

  180 deltakere på vårt frokostmøte i dag morges fikk høre Jotun-sjef Morten Fons oppfordring om å støtte opp om byen, fotballaget og den internasjonale skolen.

  Les mer
 • SNF på frokostcruise

  SNF på frokostcruise

  250 nysgjerrige medlemmer, flatt hav, strålende sol og et flunkende nytt skip ga supre rammer for frokostmøtet i Sandefjord Næringsforening tirsdag morgen.

  Les mer
 • Netthandelsklyngen

  Netthandelsklyngen

  Sandefjord er Norges netthandelshovedstad. For å støtte, markedsføre og videreutvikle bedriftene i denne bransjen, etablerer vi i SNF «Netthandelsklyngen».

  Les mer
 • Viste oss frem på Arendalsuka!

  Viste oss frem på Arendalsuka!

  Med arrangementet «Fra hvalfangst til datafangst» viste vi fram næringslivet i Sandefjord på Arendalsuka.

  Les mer
 • Innholdsrik frokost på Park

  Innholdsrik frokost på Park

  Vårt siste frokostmøte før ferien bød på kortreist musikk, nyslåtte sandefjordinger og en finansmann fra Oslo med store sko å fylle!

  Les mer
 • Nytt SNF-tilbud; bli en bedre selger!

  Nytt SNF-tilbud; bli en bedre selger!

  I samarbeid med NOR Selection starter vi opp et ettårig salgskurs innen salg og service for ansatte i relevante posisjoner.

  Les mer
 • Solen skinner på SNF-erne!

  Solen skinner på SNF-erne!

  Knallblå himmel, interessante foredrag og en aldeles lekker frokost sto på menyen da 120 SNF-ere startet dagen på Midtåsen.

  Les mer
 • Årets påskelektyre

  Årets påskelektyre

  Halve Norge er visstnok på påskeferie, så denne er til alle som ikke har sjekket postkassen hjemme i det siste; web-versjonen av det nye magasinet vårt!

  Les mer
 • Vårslepp i Sandefjord Næringsforening

  Vårslepp i Sandefjord Næringsforening

  Det er vår i lufta og vi bobler av energi. Se alle våre medlemsarrangementer i april!

  Les mer
 • Storslagent på Oslofjord

  Storslagent på Oslofjord

  180 nysgjerrige SNF-frokostmøtedeltakere ble slått i bakken av dimensjonene på Oslofjord Convention Center (OCC).

  Les mer
 • Endelig ferdig med fjoråret

  Endelig ferdig med fjoråret

  Gårsdagens generalforsamling inneholdt som vanlig oppsummering av fjoråret og usedvanlig hyggelig middag.

  Les mer
 • Nyttig og næringsrikt i hønsehuset!

  Nyttig og næringsrikt i hønsehuset!

  Det var smekk fullt og god stemning på vårt frokostmøte hos Furu Egg i dag, selvfølgelig med egg og bacon på menyen!

  Les mer
 • Benedicte (35) er ny daglig leder på Gründeriet

  Benedicte (35) er ny daglig leder på Gründeriet

  – Jeg gleder meg til å være med på å forme Gründeriets reise videre og ta ut det fulle potensialet stedet har, sier Benedicte Eian Iversen, som er ansatt som ny daglig leder for gründerhuset i Sandefjord sentrum.

  Les mer
 • Tilbake på skolebenken

  Tilbake på skolebenken

  Tradisjonen tro hadde vi frokostmøte på SVGS samtidig som Ungdomsbedriftene på skolen hadde sin store internmesse.

  Les mer
 • Smart og synlig i snøværet!

  Smart og synlig i snøværet!

  Nærmere 400 morgenfugler trosset vinterkaoset for å delta på storfrokostmøtet vårt på Hjertnes.

  Les mer
 • Tenk stort i Stavanger

  Tenk stort i Stavanger

  Onsdag var vi invitert på kick-off i Stavanger for å inspirere oljebyens nye omdømmeprosjekt med store tanker fra Sandefjord.

  Les mer
 • Vi søker daglig leder til Gründeriet

  Vi søker daglig leder til Gründeriet

  Gründeriet er hjertet i gründersatsingen i Sandefjord. Nå begynner jakten på en daglig leder - som skal fylle det dobbelt så store lokalet med enda flere kloke hoder.

  Les mer
 • Innovasjon og Lucia på julefrokosten

  Innovasjon og Lucia på julefrokosten

  Nærmere 200 SNF-ere fikk med seg kultur, innovasjonsforedrag og nettverksbygging på vår julefrokost i dag.

  Les mer
 • Topp julestemning på Atlantic

  Topp julestemning på Atlantic

  Julebordet for medlemmene i Sandefjord Næringsforening ble hyggelig, velsmakende og underholdende. Takk for en super kveld!

  Les mer
 • Bank og bærekraft til frokost

  Bank og bærekraft til frokost

  140 SNF-ere deltok på vårt frokostmøte i dag, der digitale banker og bærekraftige investeringer sto på menyen. Kan det være lønnsomt å redde verden? Svaret er ja!

  Les mer
 • Grønt skifte og AS Norge til frokost

  Grønt skifte og AS Norge til frokost

  Ingen ringere enn Nordeas sjefanalytiker Thina Saltvedt og visesentralbanksjefene fra Norges Bank gjestet vårt frokostmøte i dag morges.

  Les mer
 • Full klaff med den nye normalen

  Full klaff med den nye normalen

  Nærmere 300 deltakere fikk førsteklasses foredrag, underholdning, nettverksbygging og servering – og ikke minst hysterisk morsom fjernstyring – på Torpkonferansen 2018.

  Les mer
 • Alt om Torpkonferansen 2018!

  Alt om Torpkonferansen 2018!

  Her finner du som skal delta på Torpkonferansen 10. oktober 2018 program, meny og all praktisk informasjon om årets viktigste næringslivssamling!

  Les mer
 • Hjerterom og byrom til frokost

  Hjerterom og byrom til frokost

  Kirkens Bymisjon, Sergel Norge og Vestfold Fylkeskommunes byregnskap sto på agendaen på vårt frokostmøte på Skagerak Int. School i dag morges.

  Les mer
 • Pangstart på høstsesongen

  Pangstart på høstsesongen

  250 entusiastiske deltakere, rause vertskapsbedrifter og interessant Google-foredrag sto på menyen på vårt frokostmøte i dag.

  Les mer
 • Kjøp Sandefjord-t-skjorta du også!

  Kjøp Sandefjord-t-skjorta du også!

  Vi har nå for salg et begrenset antall t-skjorter med Sandefjordveggen. Skaff deg årets kuleste t-skjorte du også!

  Les mer
 • Fullt hus på Fjordfesten-vorspiel!

  Fullt hus på Fjordfesten-vorspiel!

  Dyktige foredragsholdere, hyggelige deltakere og deilige bobler – det ble full klaff på første forsøk med FjordBizz!

  Les mer
 • God stemning i teltet!

  God stemning i teltet!

  Morsom underholdning, bra mat og interessante innlegg gjorde susen på vårt frokostmøte i Fon-teltet i dag morges.

  Les mer
 • Les vårt nye Sandefjord-magasin!

  Les vårt nye Sandefjord-magasin!

  Sandefjord har utrolig mye å by på, og det kan du lese mer om i andre utgave av Prospekt Sandefjord!

  Les mer
 • Sommerstemning på Sandefjords tak

  Sommerstemning på Sandefjords tak

  Man får som fortjent! Været, utsikten, menneskene og stedet ga en suveren ramme for frokostmøtet på Midtåsen i dag morges.

  Les mer
 • Voldsom vekst på nettet

  Voldsom vekst på nettet

  Vi i Sandefjord Næringsforening har store ambisjoner for «Netthandelsbyen Sandefjord». Fredag fikk 30 netthandlere høre den imponerende historien om hvordan svenske Borås har bygget sin sterke posisjon.

  Les mer
 • Tankevekker på bryggekanten

  Tankevekker på bryggekanten

  For de 130 deltakerne ble vårt frokostmøte på Pir4 19. april en vekker både for samvittigheten og smakssansene!

  Les mer
 • Vårslipp i Sandefjord Næringsforening

  Vårslipp i Sandefjord Næringsforening

  Batteriene er fulladet etter en super påske. Nå bretter vi opp ermene og gjør oss klare for ti SNF-arrangementer den kommende måneden.

  Les mer
 • Henger du med i svingene?

  Henger du med i svingene?

  Kommunikasjon er ikke hva det var. Lynraske og høyteknologiske «kids» begynner straks å jobbe i en bedrift nær deg.

  Les mer
 • Vi flyr mot 500!

  Vi flyr mot 500!

  Vi i Sandefjord Næringsforening tenker stort og drømmer om å nå 500 medlemsbedrifter i 2018. Fest setebeltene, hjelp oss fram og vinn supre premier!

  Les mer
 • Leselyst og gründerspirer

  Leselyst og gründerspirer

  Vi i SNF liker å støtte opp om skolene våre, og februar-frokostmøtet gikk som vanlig av stabelen samme dag som internmessen til ungdomsbedriftene på SVGS.

  Les mer
 • Klar tale på Hjertnes!

  Klar tale på Hjertnes!

  Foredragsholderne på dagens frokostmøte var samstemte og krystallklare; stikk hodene sammen, tenk ut nye løsninger og få næringslivet med på laget!

  Les mer
 • 325 påmeldte til årets første frokostmøte!

  325 påmeldte til årets første frokostmøte!

  Mange vil ha med seg det åpne storfrokostmøtet om næringslivet i Sandefjord 17. januar. Over 325 næringslivsaktører har meldt seg på gratisarrangementet om én uke.

  Les mer
 • Stort og innovativt hjerte for byen i førjulsstria

  Stort og innovativt hjerte for byen i førjulsstria

  Nysnø på bakken, over 200 påmeldte og supert program sto på menyen på årets hyggeligste morgensamling i SNF; julefrokosten!

  Les mer
 • Spiselig om kryptovalutaer

  Spiselig om kryptovalutaer

  Cirka 150 SNF-ere trosset årets første snøvær, og ble med på en hyggelig og lærerik frokostsamling på Atlantic i dag.

  Les mer
 • Bli kjent med næringslivet i Sandefjord!

  Bli kjent med næringslivet i Sandefjord!

  Sandefjord er mye mer enn sol og sommer, ferge og flyplass. Vestfolds største kommune har også et variert og spennende næringsliv med modige gründere, innovative bedrifter og flinke folk. Alt dette og mer til kan du lese om i vårt magasin iSandefjord.

  Les mer
 • Forsiktig optimisme til frokost

  Forsiktig optimisme til frokost

  Over 150 SNF-ere fikk med seg «nye» Øystein Dørums oppsummering om norsk økonomi på vårt frokostmøte 19. oktober.

  Les mer
 • Vil samle netthandlerne i Sandefjord

  Vil samle netthandlerne i Sandefjord

  Sandefjord og Vestfold spiller hovedrollen i Norges raskt voksende netthandelsindustri. Nå ønsker bransjen å samle kreftene.

  Les mer
 • Supersamling om samarbeid

  Supersamling om samarbeid

  Torpkonferansen 2017 handlet om kraften i samarbeid. 300 deltakere og foredragsholdere sørget for å leve opp til overskriften.

  Les mer
 • Valg- og boligfrokost på Skagerak!

  Valg- og boligfrokost på Skagerak!

  140 SNF-ere, 3 Fiona-er, en valgekspert og en utflyttet sandefjording sto på menyen på vårt frokostmøte i dag morges.

  Les mer
 • Høvlet igang høstsesongen!

  Høvlet igang høstsesongen!

  150 frokostmøtedeltakere fikk seg en tur til hjertet av Nye Sandefjord da SNF gjestet 60-årsjubilanten Hasås AS i dag morges.

  Les mer
 • 3 nye nettverk i SNF!

  3 nye nettverk i SNF!

  Høsten 2017 starter vi 3 mindre nettverk med fokus på innkjøp, salg og ledelse.

  Les mer
 • Skremmeskudd i sommersol

  Skremmeskudd i sommersol

  På vårt frokostmøte på Midtåsen i dag morges, ble det nok en gang klart at vi har ekstraordinært gode forbindelser med værgudene.

  Les mer
 • Stappfullt på vårt frokostmøte på Atlantic

  Stappfullt på vårt frokostmøte på Atlantic

  Entusiastiske Kjetil Kristoffersen fra Horten fengslet en fullsatt bankettsal på vårt frokostmøte i dag morges.

  Les mer
 • Smakfull frokost og digitale trusler

  Smakfull frokost og digitale trusler

  Det ble både opp- og nedturer for deltakerne på frokostmøtet vårt i dag. Nesten 200 deltakere = nesten rekord!

  Les mer
 • Spiste budsjetter til frokost

  Spiste budsjetter til frokost

  Virksomhetsstyring uten budsjetter – «Beyond Budgeting» – sto på menyen på vårt frokostmøte 10. mars. Det var et tema som fenget!

  Les mer
 • Klynge-ekspert: - Tenk enda større!

  Klynge-ekspert: - Tenk enda større!

  Mona Skaret i Innovasjon Norge engasjerte mange på vårt kick-off på Hjertnes. – Næringslivet må være en del av løsningen, sier hun i vårt intervju.

  Les mer
 • Sanner om veien videre for Nye Sandefjord

  Sanner om veien videre for Nye Sandefjord

  Jan Tore Sanner (H) var med på vårt kick-off på Hjertnes. Vi snakket med kommunalministeren, og intervjuet ser du her.

  Les mer