Slik blir økonomien i 2021

Hvordan blir den økonomiske utviklingen i det nye året? Sjeføkonom Elisabeth Holvik fra Sparebank 1 ga en god gjennomgang på vårt webinar 6. januar 2021. Se opptaket her!

Vi tar med oss mange spørsmål inn i det nye året. Eldre- og klimabølge, ny president i USA, turbulente handelsforhold og effektene av vaksinasjonsprogrammene globalt, samt bolig-bonanza, rentepolitikk og sysselsetting her hjemme – dette var noen av stikkordene på vårt webinar i dag 6. januar 2021.

Sjeføkonom Elisabeth Holvik fra Sparebank 1 reflekterte godt rundt disse og andre problemstillinger, og du kan se opptaket HER. Presentasjonen til Elisabeth finner du ved å klikke på DENNE LINKEN.

Vi i Sandefjord Næringsforening vil jevnlig ha digitale arrangementer for medlemmene våre fremover, mens vi venter på at Norge åpner opp igjen. Du finner oversikten i vår web-kalender HER.