Konkurranseloven; relevant for alle!

Advokat Thomas Sando fra Sands bidro på vårt webinar i dag; hvorfor er konkurranseloven viktig for alle – uansett størrelse og bransje. Du kan se sendingen i opptak her.

* Hva kan du lovlig fortelle til konkurrentene dine?
* Hvilke opplysninger må du holde for deg selv?
Disse og flere andre spørsmål tok advokat Thomas Sando fra vår medlemsbedrift Sands for seg på vårt webinar i dag 2. februar 2021. Du kan se presentasjonen hans HER, og opptaket av webinaret finner du ved å klikke på DENNE LINKEN.

Vi i SNF har jevnlige digitale arrangementer for medlemmene våre i denne perioden. Hold deg oppdatert med vår web-kalender HER - og kontakt oss gjerne hvis du har innspill eller ønsker i forhold til webinarene våre :-)