Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Slik lager du CV og LinkedIn-profil!

Disse to viktige jobbsøker-elementene sto på programmet på det andre nettmøtet i serien «Folk i jobb». Du kan se opptaket i sin helhet her.

Arbeidsmarkedet i Sandefjord er hardt rammet av Covid-19. Mange innbyggere i kommunen vår står nå uten jobb, og nærmere 300 av dem deltok på vårt digitale arrangement 18. februar 2021 – som vi i SNF sto bak sammen med NAV Sandefjord.

Med nettmøte-serien «Folk i jobb» tar vi opp aktuelle temaer for arbeidsledige og andre som er nysgjerrige på jobbmulighetene i Sandefjord. Målet er å utstyre disse med verktøy som kan hjelpe dem ut i arbeidslivet igjen. 

På denne samlingen fikk vi se og høre interressante innlegg fra Per Erik Henriksen fra Ressurstorget og Karin Mathiesen fra Fønix – tusen takk for at dere stilte opp! Fra NAV deltok Camilla Jakobsen, mens Henrik Sandvik representerte Sandefjord Næringsforening

Her finner du noen av presentasjonene fra arrangementet, og du kan se hele webinaret i opptak her. Det neste arrangementet i denne serien finner sted 4. mars klokken 10, og du holder deg oppdatert i Sandefjord Næringsforenings arrangementskalender.


Tilbake