Møt vår nye styreleder!

Foto: Heidi Marie Gøperød

Møt vår nye styreleder!

30.03.2021

I mars ble Pia Bjørntvedt Wøllo valgt som ny styreleder i Sandefjord Næringsforening. Hun er ekte Sandefjordspatriot og startet nylig som direktør i PwC Consulting med kontor på Tassebekk.

Pia flyttet tilbake til Sandefjord sammen med mannen og de to barna for et par år siden. Hun er brennende engasjert i næringslivet, er sosial og sportsinteressert.

Hvordan startet ditt engasjement i SNF?
SNF har gitt meg mye helt fra jeg tenkte på å flytte hjem til Sandefjord (Hjem til jul) og vært verdifull både som møteplass og fagarena. Etter to år som styremedlem er jeg fortsatt like engasjert og gleder meg til å jobbe videre med de flinke folkene i foreningen og styrekollegaene mine. Det er en ære å bli spurt og jeg er veldig glad for tilliten.

Hva er viktig for deg som styreleder?
SNF drives godt, og har vist en utmerket evne til raskt å tilpasse seg nye rammebetingelser gjennom pandemien. Jeg vil ha fokus på at styret skal være en ressurs for foreningen, at vi fortsetter å ha en sunn økonomi og å være relevante for medlemmene våre. Jeg opplever at SNF lytter til medlemmene og har et strategisk fokus på å tilrettelegge for næringslivet. Det skal vi fortsette med.

Hva synes du er styrken til SNF?
Det beste er at foreningen gjør det enkelt for næringslivet å møtes, samt å holde seg oppdatert. At vi har en sterk forening som er fremoverlent og jobber for medlemmenes beste - hver dag. Tilbyr møteplasser, kompetanseløft og tilrettelegger for et velfungerende næringsliv i Sandefjord. 

Det er mange spennende bedrifter blant medlemmene våre, flinke folk som heier på hverandre og stiller opp for et sterkere næringsliv i Sandefjord. Jeg vil også trekke fram det gode samarbeidet med Sandefjord kommune, Sandefjord Byen Vår og Sandefjord Håndverks- og Industriforening. Alle har et felles mål om å sette Sandefjord på kartet, at kommunen skal være et godt sted å bo, studere og jobbe. Ekstra spennende er det at gründerånden blomstrer for fullt. Det skaper et stort mangfold av private virksomheter.

Hva nå og framover?
Det er tøffe tider for mange bransjer. Det er imponerende hvordan mange har snudd seg rundt, funnet løsninger som delvis sikrer fortsatt inntjening, og nådd kunder i nye kanaler. Sånn sett har digitaliseringen tatt et kvantesprang i hele samfunnet og blitt grunnleggende for flere bedrifter. Mange har behov for et ytterligere kompetanseløft innenfor dette området.

Jeg tror også at alle bedrifter, uansett størrelse bør kartlegge hvordan de kan gjøre egen virksomhet mer bærekraftig både for kunder, ansatte, investorer og finans. Ikke minst tenke igjennom hvordan dette kan påvirke pengesekken og ha klare ambisjoner på området.

Hvorfor bør flere gjøre alvor av "å tenke Sandefjord»?
Sandefjord er en fantastisk kommune. Så mange muligheter, sentral beliggenhet og et perfekt utgangspunkt for både turer, kultur, god mat og fine butikker.

Vi må jobbe med å videreutvikle et levende sentrum og skape gode utdanningsmuligheter. Spennende arbeidsplasser i vekstbransjer er selvfølgelig også viktig. Netthandel er et godt eksempel det.

Til slutt…
Jeg håper at vi snart kan ta hverdagen vår tilbake og at vi alle støtter opp om vårt lokale næringsliv.


Tilbake

Artikler

 • Nye, statlige midler til næringslivet

  Nyheter - 07.04.2021

  Nye, statlige midler til næringslivet

  Formannskapet i Sandefjord har nå vedtatt kriteriene for ny utlysning av korona-midler til næringslivet, denne gang 15.189.000 kroner. Søknadsfristen er 22. april.

  Les mer
 • Bruk våre lokale butikker og restauranter!

  Nyheter - 06.04.2021

  Bruk våre lokale butikker og restauranter!

  De fleste butikker i sentrum av Sandefjord, Stokke og Andebu tar i mot bestillinger, selv om døren er låst.

  Les mer
 • Velkommen til nye medlemmer!

  Nyheter - 06.04.2021

  Velkommen til nye medlemmer!

  Det er hyggelig å ønske nye medlemmer velkommen til Sandefjord Næringsforening. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere.

  Les mer
 • Møt vår nye styreleder!

  Nyheter - 30.03.2021

  Møt vår nye styreleder!

  I mars ble Pia Bjørntvedt Wøllo valgt som ny styreleder i Sandefjord Næringsforening. Hun er ekte Sandefjordspatriot og startet nylig som direktør i PwC Consulting med kontor på Tassebekk.

  Les mer
 • 10 tips til gode kundeopplevelser!

  Nyheter - 25.03.2021

  10 tips til gode kundeopplevelser!

  På vårt webinar 25. mars fortalte Allegro-konsulent Joanna Carr om gode kundeopplevelser anno 2021. Se opptaket her!

  Les mer
 • Lyst til å bli medlem?

  Nyheter - 23.03.2021

  Lyst til å bli medlem?

  Ønsker du å bli bedre kjent med oss? Vi inviterer til et uforpliktende møte torsdag 22. april kl 13.00 for å presentere foreningen, vårt tilbud og hva vi jobber med. 

  Les mer
 • Velkommen til vår nye nettside!

  Nyheter - 21.03.2021

  Velkommen til vår nye nettside!

  Vi har nå lansert vår nye nettside. Dette har vi gledet oss til lenge, og vi håper du liker vårt nye uttrykk.

  Les mer
 • Støtte til kompetanseheving!

  Nyheter - 19.03.2021

  Støtte til kompetanseheving!

  Trenger dine medarbeidere ny kompetanse? Da kan du søke om økonomisk støtte via BIO-ordningen. Søknadsfrist er 25. mars.

  Les mer
 • Må du permittere ansatte?

  Nyheter - 17.03.2021

  Må du permittere ansatte?

  Dersom du som arbeidsgiver må permittere ansatte, anbefaler vi deg å lese informasjonen fra NAV Sandefjord.

  Les mer
 • Tiltakene strammet inn i Sandefjord

  Nyheter - 16.03.2021

  Tiltakene strammet inn i Sandefjord

  Smittesituasjonen gjør det nødvendig med ytterligere skjerping av tiltakene i Sandefjord. De nye restriksjonene gjelder til 6. april.

  Les mer
 • Ett år med Covid-19 - hva nå?

  Nyheter - 10.03.2021

  Ett år med Covid-19 - hva nå?

  Rådmann Bjørn Gudbjørgsrud og sjeføkonom Kari Due-Andresen er med når vi oppsummerer året som har gått siden pandemien traff Norge. Og hvordan blir utviklingen fremover?

  Les mer
 • Byutvikling i Sandefjord

  Nyheter - 10.03.2021

  Byutvikling i Sandefjord

  Sandefjord kommune jobber kontinuerlig med å utvikle Sandefjord by for fremtiden. Nå kan du gi dine innspill til byutvikling- og mobilitetsplanen før 13. mars.

  Les mer
 • Slik får du riktig kompetanse!

  Nyheter - 02.03.2021

  Slik får du riktig kompetanse!

  I dagens arbeidsmarked er det viktig å ha den kompetansen bedriftene trenger. Torsdag 4. mars kl. 10:00 skal vi vise fram noen av utdanningsmulighetene i Sandefjord.

  Les mer
 • Slik lager du CV og LinkedIn-profil!

  Nyheter - 18.02.2021

  Slik lager du CV og LinkedIn-profil!

  Disse to viktige jobbsøker-elementene sto på programmet på det andre nettmøtet i serien «Folk i jobb». Du kan se opptaket i sin helhet her.

  Les mer
 • Slik fungerer den nye pensjonsordningen

  Nyheter - 11.02.2021

  Slik fungerer den nye pensjonsordningen

  Pensjon var temaet på vårt webinar 11. februar med Karl Otto Gulseth fra Eika Kapitalforvaltning. Se sendingen i opptak her.

  Les mer
 • Veien til fagbrev!

  Nyheter - 05.02.2021

  Veien til fagbrev!

  Vi ønsker å starte opp kurset «Veien til fagbrev» og trenger samarbeidspartnere for å søke støtte til dette.

  Les mer
 • Se vårt første jobbsøker-webinar her!

  Nyheter - 04.02.2021

  Se vårt første jobbsøker-webinar her!

  200 deltakere fikk konkrete råd og hjelp på veien ut i arbeidslivet i Sandefjord på vårt webinar i dag 4. februar 2021. Opptaket og presentasjonene kan du se her.

  Les mer
 • Konkurranseloven; relevant for alle!

  Nyheter - 02.02.2021

  Konkurranseloven; relevant for alle!

  Advokat Thomas Sando fra Sands bidro på vårt webinar i dag; hvorfor er konkurranseloven viktig for alle – uansett størrelse og bransje. Du kan se sendingen i opptak her.

  Les mer
 • Slik ser en god arbeidsavtale ut

  Nyheter - 20.01.2021

  Slik ser en god arbeidsavtale ut

  På vårt webinar i dag ga advokatene Heidi Aas Larsen og Kjetil Baustad Egelie fra Tenden Advokatfirma oppskriften på en god og solid arbeidsavtale. Du kan se sendingen i opptak her.

  Les mer
 • Alt du må vite om den nye arveloven

  Nyheter - 14.01.2021

  Alt du må vite om den nye arveloven

  Advokat Ina Saue Oddenes fra vår medlemsbedrift KPMG Law Advokatfirma gikk gjennom de viktigste endringene på dette webinaret, som du kan se i opptak her.

  Les mer
 • Viktige støtteordninger!

  Nyheter - 07.01.2021

  Viktige støtteordninger!

  Situasjonen for mange virksomheter er utfordrende om dagen. Vi har samlet informasjon om hvilke støtteordninger som gjelder i tiden vi nå er inne i.

  Les mer
 • Slik blir økonomien i 2021

  Nyheter - 06.01.2021

  Slik blir økonomien i 2021

  Hvordan blir den økonomiske utviklingen i det nye året? Sjeføkonom Elisabeth Holvik fra Sparebank 1 ga en god gjennomgang på vårt webinar 6. januar 2021. Se opptaket her!

  Les mer
 • Vinneren av Tenk stort-prisen er kåret!

  Nyheter - 11.12.2020

  Vinneren av Tenk stort-prisen er kåret!

  Fredag morgen gikk årets SNF-julefrokost og Tenk stort-prisutdeling av stabelen. Arrangementet ble filmet; klikk her for å se sendingen og finne ut hvem som vant!

  Les mer
 • IT-sikkerhet i en travel hverdag

  Nyheter - 27.10.2020

  IT-sikkerhet i en travel hverdag

  Praktiske tips og råd rundt IT-sikkerhet sto på agendaen da vi tirsdag 27. oktober arrangerte webinar sammen med Atea. Se presentasjonen og webinaret i opptak her!

  Les mer
 • ;