Møt vår nye styreleder!

Foto: Heidi Marie Gøperød

Møt vår nye styreleder!

30.03.2021

I mars ble Pia Bjørntvedt Wøllo valgt som ny styreleder i Sandefjord Næringsforening. Hun er ekte Sandefjordspatriot og startet nylig som direktør i PwC Consulting med kontor på Tassebekk.

Pia flyttet tilbake til Sandefjord sammen med mannen og de to barna for et par år siden. Hun er brennende engasjert i næringslivet, er sosial og sportsinteressert.

Hvordan startet ditt engasjement i SNF?
SNF har gitt meg mye helt fra jeg tenkte på å flytte hjem til Sandefjord (Hjem til jul) og vært verdifull både som møteplass og fagarena. Etter to år som styremedlem er jeg fortsatt like engasjert og gleder meg til å jobbe videre med de flinke folkene i foreningen og styrekollegaene mine. Det er en ære å bli spurt og jeg er veldig glad for tilliten.

Hva er viktig for deg som styreleder?
SNF drives godt, og har vist en utmerket evne til raskt å tilpasse seg nye rammebetingelser gjennom pandemien. Jeg vil ha fokus på at styret skal være en ressurs for foreningen, at vi fortsetter å ha en sunn økonomi og å være relevante for medlemmene våre. Jeg opplever at SNF lytter til medlemmene og har et strategisk fokus på å tilrettelegge for næringslivet. Det skal vi fortsette med.

Hva synes du er styrken til SNF?
Det beste er at foreningen gjør det enkelt for næringslivet å møtes, samt å holde seg oppdatert. At vi har en sterk forening som er fremoverlent og jobber for medlemmenes beste - hver dag. Tilbyr møteplasser, kompetanseløft og tilrettelegger for et velfungerende næringsliv i Sandefjord. 

Det er mange spennende bedrifter blant medlemmene våre, flinke folk som heier på hverandre og stiller opp for et sterkere næringsliv i Sandefjord. Jeg vil også trekke fram det gode samarbeidet med Sandefjord kommune, Sandefjord Byen Vår og Sandefjord Håndverks- og Industriforening. Alle har et felles mål om å sette Sandefjord på kartet, at kommunen skal være et godt sted å bo, studere og jobbe. Ekstra spennende er det at gründerånden blomstrer for fullt. Det skaper et stort mangfold av private virksomheter.

Hva nå og framover?
Det er tøffe tider for mange bransjer. Det er imponerende hvordan mange har snudd seg rundt, funnet løsninger som delvis sikrer fortsatt inntjening, og nådd kunder i nye kanaler. Sånn sett har digitaliseringen tatt et kvantesprang i hele samfunnet og blitt grunnleggende for flere bedrifter. Mange har behov for et ytterligere kompetanseløft innenfor dette området.

Jeg tror også at alle bedrifter, uansett størrelse bør kartlegge hvordan de kan gjøre egen virksomhet mer bærekraftig både for kunder, ansatte, investorer og finans. Ikke minst tenke igjennom hvordan dette kan påvirke pengesekken og ha klare ambisjoner på området.

Hvorfor bør flere gjøre alvor av "å tenke Sandefjord»?
Sandefjord er en fantastisk kommune. Så mange muligheter, sentral beliggenhet og et perfekt utgangspunkt for både turer, kultur, god mat og fine butikker.

Vi må jobbe med å videreutvikle et levende sentrum og skape gode utdanningsmuligheter. Spennende arbeidsplasser i vekstbransjer er selvfølgelig også viktig. Netthandel er et godt eksempel det.

Til slutt…
Jeg håper at vi snart kan ta hverdagen vår tilbake og at vi alle støtter opp om vårt lokale næringsliv.


Tilbake

Artikler

 • Gi medlemstilbud!

  Nyheter - 22.03.2023

  Gi medlemstilbud!

  Som medlem i Sandefjord Næringsforening kan du gjerne dele tilbud med andre medlemmer gjennom "medlem til medlem".

  Les mer
 • Trenger du rådgivning?

  Nyheter - 21.03.2023

  Trenger du rådgivning?

  Har du et enkeltmannsforetak og savner praktisk veiledning? Da har du mulighet til å delta på Gründeriets partnerdag som arrangeres den siste onsdagen i hver måned fra kl 10.00 – 14.00 på Gründeriet. Det er åpent hus 29. mars og ikke nødvendig å booke tid.

  Les mer
 • Vekstmotor på Pindsle!

  Nyheter - 20.03.2023

  Vekstmotor på Pindsle!

  TRIMIT leverer forretningssystemet Microsoft Business Central og rekrutterer medarbeidere i høyt tempo for å betjene kunder innen mote, sport og møbler.  Med medarbeidere fra Palestina, Polen, Litauen, Danmark og Norge, står mangfold høyt på agendaen. Norgessjef og daglig leder, Jesper Madsen, ønsker seg flere, flinke folk.

  Les mer
 • Europas største akademi for helikopterpiloter

  Nyheter - 17.03.2023

  Europas største akademi for helikopterpiloter

  På Torp i Sandefjord finnes det største miljøet for utdanning av piloter i Europa. European Helicopter Center (EHC) er ledende innen utdanning av ferske og erfarne helikopterpiloter. 

  Les mer
 • Generalforsamling i Sandefjord Næringsforening

  Nyheter - 16.03.2023

  Generalforsamling i Sandefjord Næringsforening

  Den 15. mars gjennomførte vi generalforsamling med 60 medlemmer på Scandic Park Sandefjord. Kvelden kort oppsummert: høy aktivitet i 2022, mye spennende som skjer i Sandefjord, positive medlemmer og god stemning.

  Les mer
 • Beredskapsdagen 4. mai!

  Nyheter - 15.03.2023

  Beredskapsdagen 4. mai!

  Den 4. mai inviterer Statsforvalteren i Vestfold og Telemark, KS, NHO og USN til Beredskapsdagen 2023. Temaene for dagen er trusselbildet, tillit, sikkerhetskultur og totalberedskap. Målgruppen er alle i regionen som har et ansvar eller engasjement innenfor samfunnssikkerhet og beredskap. 

  Les mer
 • Ta Sjansen til Sandefjord

  Nyheter - 11.03.2023

  Ta Sjansen til Sandefjord

  Ta Sjansen er et kjent for de fleste, og nå kommer endelig dette konseptet til Sandefjord. 24. juni er det duket for folkefest, og det store spørsmålet er: Hvilken bedrift i Sandefjord bygger den råeste farkosten?

  Les mer
 • Sandefjord er finalist!

  Nyheter - 09.03.2023

  Sandefjord er finalist!

  For fjerde år på rad kårer NHO og KS Norges beste vertskommune for næringslivet. Sandefjord er finalist sammen med Halden og Narvik over kommuner med flere en 15 000 innbyggere. Vinneren kåres 15. mars.

  Les mer
 • Et svært viktig frokostmøte!

  Nyheter - 09.03.2023

  Et svært viktig frokostmøte!

  Hvordan skal vi redusere utenforskap gjennom økt inkludering og redusere frafall for å få flere i jobb? Det var tema for dagens frokostmøte hvor 140 SNF-ere var på plass. Et stort takk til Sandefjords Blad som var dagens vertskap.

  Les mer
 • Ny podcast: Unge i Sandefjord

  Nyheter - 07.03.2023

  Ny podcast: Unge i Sandefjord

  En helt ny podcast har sett dagens lys; Young Business-podden. Susanne Grung som leder YBS, nettverket for deg mellom 20 - 40 år, inviterer unge sandefjordinger til en prat om stort og smått. I første episode blir du kjent med Helene Fon Rosén som eier og driver Dixi.

  Les mer
 • Gjør en forskjell - bli mentor!

  Nyheter - 02.03.2023

  Gjør en forskjell - bli mentor!

  Sandefjord kommune har bosatt en stor andel ukrainske flyktninger. Sandefjord Næringsforening i samarbeid med Globale Sandefjord og NAV Sandefjord søker arbeidslivsmentorer som kan bidra til at ukrainske flyktninger får fagrelevant arbeidstilknytning. De er godt i gang med norsk- og samfunnsundervisning. Nå gjenstår det å få de ut i arbeidslivet, slik at de kan få brukt sin kompetanse og være positive bidragsytere i samfunnet. 

  Les mer
 • Økte krav ved innkjøp!

  Nyheter - 01.03.2023

  Økte krav ved innkjøp!

  I dag var 40 medlemmer samlet i lokalene til PwC på Tassebekk til Green Network. På programmet var innlegg knyttet til økte krav i offentlige og private anskaffelser. Regjeringen har på høring forslag til skjerpende miljøkrav der klima- og miljøhensyn forelås vektet med mininum 30 prosent.

  Les mer
 • Trenger din bedrift sommerhjelp?

  Nyheter - 28.02.2023

  Trenger din bedrift sommerhjelp?

  Den 13. mars fra 11.00 - 14.00 inviteres du til å ha gratis stand på Sandefjord Videregående skole. Der kan du finne bra ungdom som ønsker jobb, og på tre timer kan sommerkabalen være klar!

  Les mer
 • Investerer i framtiden!

  Nyheter - 24.02.2023

  Investerer i framtiden!

  For et år siden flyttet Håkonsen & Sukke Landskapsentreprenør fra Tønsberg til nye, flotte lokaler på Borgeskogen. De fullroser det gode samarbeidet med Sandefjord kommune, og er tydelige på at god rekruttering er investering i framtiden. I prosessen med å utvikle ny visjon og verdier, fikk de hjelp av den lokale kunstneren Kim Kolstad til å lage sin egen «Sandefjordsvegg».

  Les mer
 • Karrieredag 2023

  Nyheter - 23.02.2023

  Karrieredag 2023

  Gokstad Akademiet gjentar suksessen fra ifjor. Tirsdag 21. mars arrangeres det karrieredag, hvor næringslivet i Sandefjord og omegn inviteres til å delta med stand, holde en kort bedriftspresentasjon og speeddate med aktuelle kandidater. 

  Les mer
 • Skal erobre milliardmarked!

  Nyheter - 20.02.2023

  Skal erobre milliardmarked!

  UpliftU, som ble etablert i Sandefjord i 2022, har funnet en nisje innenfor influencermarkedsføring gjennom livestreamingkanalen Twitch, hvor den kresne Generasjon Z-målgruppen (18-30 år) skal nås. 

  Les mer
 • Susanne - ny leder av YBS!

  Nyheter - 20.02.2023

  Susanne - ny leder av YBS!

  Susanne Grung er ny leder av YBS (Young Business Sandefjord) et nettverk for deg mellom 20 - 40 år. Vi har tatt en prat med henne for å høre om planer framover, og hvorfor Sandefjord er så bra.

  Les mer
 • Stort kompetansebehov i næringslivet!

  Nyheter - 15.02.2023

  Stort kompetansebehov i næringslivet!

  På vårt webinar presenterte Børre T. Jacobsen i NHO Vestfold og Telemark resultatene fra den ferske kartlegginen av kompetansebehovet NHO har gjort blant medlemsbedriftene. Svært mange bedrifter sliter med å få tak i medarbeidere som har ønsket kompetanse. På neste side deler vi presentasjonen fra møtet.

  Les mer
 • Vil du markedsføre din bedrift?

  Nyheter - 12.02.2023

  Vil du markedsføre din bedrift?

  Ønsker du å markedsføre din bedrift til andre medlemmer? Eller handle fra lokale aktører? Da bør du melde deg på "Pitch & Mingle" 2. mars. Pitch & mingle er en unik mulighet til å vise frem bedriften, skape nye relasjoner og nettverk.

  Les mer
 • Har du lyst til å være arbeidslivsmentor?

  Nyheter - 10.02.2023

  Har du lyst til å være arbeidslivsmentor?

  For å forberede studentene på hva som venter dem etter fullførte studier tilbyr vi nok en gang et arbeidslivsmentorprogram for bachelorstudentene ved USN Handelshøyskolen og ingeniørutdanningen.

  Les mer
 • Teknologi som redder liv!

  Nyheter - 09.02.2023

  Teknologi som redder liv!

  Visste du at du finner markedslederen innen IT-systemer til nødetatene i Norge i Sandefjord? Locus Solutions ble gründet i Sandefjord av Erik Hovland og Magne Glittum, og leverer forretningskritiske IT-løsninger til nødetater, sikkerhetsselskaper og transportnæringen. 

  Les mer
 • Kahoot! og andre gründereventyr!

  Nyheter - 07.02.2023

  Kahoot! og andre gründereventyr!

  Mye inspirasjon å hente fra dagens frokostmøte hvor gründerskap, innovasjon og verdiskaping stod på programmet. Rundt 100 SNF'er fikk godt påfyll på Norges største videregående skole, SVGS, hvor tre gründere fortalte hvordan de gjennom teknologi utvikler nye tjenester, forenkler og skaper nye arbeidsplasser.

  Les mer
 • Laks til folket!

  Nyheter - 04.02.2023

  Laks til folket!

  På Fokserød holder Pure Salmon Kaldnes til i trivelige lokaler. Virksomheten er i kraftig vekst og hadde i 2022 en omsetning på drøye 400 millioner. Det siste året har 60 nye medarbeidere blitt en del av selskapet, som har ekspertise i verdensklasse innenfor fagfeltet landbasert fiskeoppdrett.

  Les mer
 • ;