Vi gjenvinner IT-utstyr!

Vi gjenvinner IT-utstyr!

28.10.2021

Vi i Sandefjord Næringsforening er en del av 100%-klubben. Det betyr at vi har satt oss mål om å resirkulere/gjenbruke 100 % av vårt IT utstyr. Som Miljøfyrtårn-sertifisert, synes vi det er like naturlig å kildesortere dette, som papir og plast. 

Stort problem
Ifølge en FN-rapport kvittet hver nordmann seg i snitt med 26 kilo elektronikk i 2019. Det fører Norge helt til topps på listen over land som produserer mest elektronisk avfall pr. innbygger. I 2019 gjennomførte Framtiden i våre hender en undersøkelse som viser at over 10 millioner brukte mobiltelefoner befinner seg i norske hjem.

Inntektsmuligheter
Det er kun én forpliktelse å bli medlem av 100%-klubben - å ha som mål å resirkulere 100% av ditt brukte IT-utstyr og jobbe mot dette. Det kan være smart å knytte seg mot en returordning. Gjennom Atea sin ordning Goitloop gis kundene 50 % av fortjenesten på utstyr som kan gjenbrukes og videreselges (Atea/kunde 50/50).

 


Tilbake

Artikler

 • Velkommen til nye medlemmer!

  Nyheter - 30.11.2021

  Velkommen til nye medlemmer!

  Det er alltid en glede å ønske nye bedrifter velkommen til Sandefjord Næringsforening.

  Les mer
 • Hva kan gjøre Sandefjord sentrum mer levende?

  Nyheter - 25.11.2021

  Hva kan gjøre Sandefjord sentrum mer levende?

  Den 17. november gjennomførte vi frokostmøtet "Hvorfor er byutvikling viktig for næringslivet?". Vi inviterte alle deltakerne til å komme med innspill, og her kan du lese ønskelisten i sin helhet om hva som skal til for et mer levende Sandefjord sentrum.

  Les mer
 • Kartlegging av kompetansebehovet til næringslivet!

  Nyheter - 18.11.2021

  Kartlegging av kompetansebehovet til næringslivet!

  Sandefjord kommune ønsker i samarbeid med Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Byen Vår, Sandefjord Håndverks- og Industriforening og NAV å kartlegge behovet for kompetanse nå og i fremtiden for vårt lokale næringsliv. 

  Les mer
 • Framtidens Sandefjord!

  Nyheter - 15.11.2021

  Framtidens Sandefjord!

  Hvorfor er byutvikling og bostedsattraktivitet viktig for vårt lokale næringsliv? Det var tema på dagens frokostmøte hvor 140 morgenfriske SNF-ere hadde funnet veien til Scandic Park Sandefjord.

  Les mer
 • Bli med på tidenes fyrverkeri i Sandefjord!

  Nyheter - 10.11.2021

  Bli med på tidenes fyrverkeri i Sandefjord!

  I år ønsker vi å lage et storslagent nyttårsfyrverkeri og håper din bedrift har lyst til å være med på spleiselaget.

  Les mer
 • Bli med i Young Business Sandefjord!

  Nyheter - 09.11.2021

  Bli med i Young Business Sandefjord!

  Er du mellom 20 - 40 år? Da er nettverket Young Business Sandefjord perfekt for deg. Nettverket er for unge arbeidstakere og gir deg muligheten til å bli kjent med flere fra det mangfoldige næringslivet i Sandefjord.

  Les mer
 • Bli god på videomarkedsføring!

  Nyheter - 01.11.2021

  Bli god på videomarkedsføring!

  I dag arrangerte vi vårt første marketingboost på dhub. Garasjetid.no delte nyttig innsikt om videomarkedsføring og viktigheten av troverdig og ekte innhold med smil om munnen.

  Les mer
 • Få støtte til opplæring!

  Nyheter - 31.10.2021

  Få støtte til opplæring!

  Som bedrift kan du søke støtte fra Vestfold og Telemark Fylkeskommune til opplæring i egen bedrift. Tilskuddet skal dekke kostnader knyttet til opplæring og lønnsutgifter til deltakerne i opplæringsperioden. Den siste muligheten for å søke støtte i år er 15. november.

  Les mer
 • Vi gjenvinner IT-utstyr!

  Nyheter - 28.10.2021

  Vi gjenvinner IT-utstyr!

  Vi i Sandefjord Næringsforening er en del av 100%-klubben. Det betyr at vi har satt oss mål om å resirkulere/gjenbruke 100 % av vårt IT utstyr. Som Miljøfyrtårn-sertifisert, synes vi det er like naturlig å kildesortere dette, som papir og plast. 

  Les mer
 • Mangfold gir styrke!

  Nyheter - 21.10.2021

  Mangfold gir styrke!

  Tusen takk til alle dere 145 som deltok på frokostmøtet vårt i dag. Et viktig møte om mangfold og inkludering med gode refleksjoner og nyttig innsikt.

  Les mer
 • Sandefjord Næringsforening støtter TV-aksjonen

  Nyheter - 20.10.2021

  Sandefjord Næringsforening støtter TV-aksjonen

  Årets TV-aksjon går til Plans arbeid for å bekjempe barnearbeid. Tradisjonen tro, bidrar Sandefjord Næringsforening til aksjonen. 

  Les mer
 • Viktig spørreundersøkelse!

  Nyheter - 15.10.2021

  Viktig spørreundersøkelse!

  Sandefjord kommune ønsker å utrede næringsattraktiviteten i Sandefjord sentrum og hvilke tiltak og strategier som vil være hensiktsmessige for å gjøre Sandefjord sentrum mer attraktiv for ulike næringsmiljøer samt sikre næringsetableringer som stimulerer til økt byliv. Svarfrist er 25. oktober.

  Les mer
 • Hvem er best på mangfold?

  Nyheter - 11.10.2021

  Hvem er best på mangfold?

  PwC og Sandefjord Næringsforening skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg spesielt positivt. Kommunen har et rikholdig, privat næringsliv, og årets tema er mangfold

  Les mer
 • Årets konferanse i Sandefjord!

  Nyheter - 07.10.2021

  Årets konferanse i Sandefjord!

  Et stort takk til alle som deltok og som bidro til å gjøre Torpkonferansen til årets happening i Sandefjord. Endelig kunne vi mingle, diskutere, sosialisere og få masse god inspirasjon fra dyktige foredragsholdere.

  Les mer
 • Velkommen til nye medlemmer!

  Nyheter - 01.10.2021

  Velkommen til nye medlemmer!

  Det er alltid en glede å ønske nye bedrifter velkommen til Sandefjord Næringsforening.

  Les mer
 • Hva bør du tenke på for å bidra til bærekraftig bruk av IT?

  Nyheter - 30.09.2021

  Hva bør du tenke på for å bidra til bærekraftig bruk av IT?

  Elektronisk utstyr er verdens raskest voksende avfallsmengde, og vi må alle ha et mer bevisst forhold til produktene våre. På dagens webinar med Atea fikk vi høre mer om dette.

  Les mer
 • Bli med på Torpkonferansen 6. oktober.

  Nyheter - 27.09.2021

  Bli med på Torpkonferansen 6. oktober.

  Fredag kom den gledelige nyheten vi har ventet lenge på: Norge åpner opp, vi slipper 1 meteren og alle restriksjoner på arrangementer blir fjernet. Nå åpner vi opp for flere deltakere på Torpkonferansen 6. oktober.

  Les mer
 • Digitale forretningsmodeller

  Nyheter - 24.09.2021

  Digitale forretningsmodeller

  Fredag morgen inviterte vi til fagsamling i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge med temaet "Hvordan videreutvikle din forretningsmodell til å bli digital".

  Les mer
 • USN søker partnervirksomheter!

  Nyheter - 24.09.2021

  USN søker partnervirksomheter!

  USN Handelshøyskolen har et masterstudium i Samfunnsanalyse som de ønsker flere partnervirksomheter til.  Studiet er særlig innrettet mot virksomheter i privat, offentlig og frivillig sektor som har behov for faktaunderlag i form av utredninger, analyser og konsekvensutredninger.

  Les mer
 • Sandefjord på plass nr. 38

  Nyheter - 23.09.2021

  Sandefjord på plass nr. 38

  På vårt webinar i dag i samarbeid med NHO, fikk vi presentert resultatene for Sandefjord i årets kommune-NM.

  Les mer
 • Hva slags fortrinn spiller de store plattformaktørene på?

  Nyheter - 15.09.2021

  Hva slags fortrinn spiller de store plattformaktørene på?

  På dagens fagmøte i den digitale kundereisen, fikk vi høre mye interessant om hvordan de store plattformaktørene jobber og tenker.

  Les mer
 • Kan autonome busser inngå som del av et bærekraftig mobilitetstilbud i byene våre?

  Nyheter - 14.09.2021

  Kan autonome busser inngå som del av et bærekraftig mobilitetstilbud i byene våre?

  Tønsberg og Sandefjord kommune inviterer til workshop 7. oktober kl 14.00. Begge kommunene planlegger for mer bærekraftige mobilitetsløsninger. En viktig forutsetning for gode mobilitetsløsninger, som blir benyttet bredt av det publikummet det har som intensjon å nå, krever tidlig dialog og samarbeid. 

  Les mer
 • Grønn konkurransekraft

  Nyheter - 14.09.2021

  Grønn konkurransekraft

  I dag startet vi pulje 3 av gruppesertifisring i Miljøfyrtårn. Stadig flere merker at det stilles miljøkrav ved både private og offentlige anbud. 

  Les mer
 • Våre 10 beste tips for grønn konkurransekraft

  Nyheter - 08.09.2021

  Våre 10 beste tips for grønn konkurransekraft

  På dagens webinar i Green Network ble det gitt gode råd om hvordan bedrifter kan øke sin konkurransekraft gjennom blant annet energieffektivisering, bruk av fornybare energikilder, utslippsfri transport, miljøsertifisering og sirkulærøkonomi.

  Les mer
 • ;