God Jul fra SNF!

God Jul fra SNF!

21.12.2021

Vi nærmer oss jul og 2021 er snart historie. Et innholdsrikt år som gradvis kom tilbake til normalen med stor fart i næringslivet. Den 24. september forsvant meter’n og optimistisk trodde vi at pandemi-begrensninger var tilbakelagt.

Desember ble ikke helt som vi hadde ønsket oss. Vi tenker på de som er ekstra hardt rammet av de nye tiltakene. Nå er det viktig at vi alle tar ansvar og bidrar til det som bringer oss tilbake til den hverdagen vi er så glade i. 

Høyt tempo i Sandefjord Næringsforening
Når vi oppsummerer året er det alle lyspunktene vi husker. Å treffe dere som er våre medlemmer ansikt til ansikt, er det vi liker best. Det er så mange hyggelige, dyktige og positive mennesker i næringslivet her i Sandefjord som vil samarbeide, sier ja og vil bidra. I år har 56 nye medlemmer blitt en del av foreningen. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med dere. I dag teller Sandefjord Næringsforening 562 medlemsbedrifter.

Vi har gjennomført et stort antall arrangementer – både fysiske og digitale. Vår ambisjon er å skape de gode møteplassene med påfyll av ny kunnskap og ikke minst nye bekjentskaper. Magien skjer i møter mellom mennesker. Vi ønsker å løfte temaer som betyr noe, alt fra mangfold og inkludering til hvordan vi sammen kan utvikle Sandefjord for framtiden. Torpkonferansen 6. oktober med 300 deltakere ble også et høydepunkt. Et stort takk til alle våre medlemmer som deler generøst av egen kompetanse til glede for fellesskapet.

Et stort takk til Sandefjord kommune  
Vi tror på felles retning og kollektiv kraft. Derfor setter vi stor pris på den gode dialogen vi har med både politikere og fagfolk vi jobber sammen med i kommunen. Alle har vi det samme målet – at Sandefjord skal være et godt sted å bo, leve og jobbe.

Mange modige gründere 
Sandefjord Næringsforening har ansvar for den daglige driften av Gründeriet i samarbeid med Sandefjord kommune. Siden oppstarten i 2016 er det skapt 135 arbeidsplasser. Den gode jobben som gjøres med å hjelpe gründerne å vokse gir resultater og tilbudet videreutvikles fortløpende.

Tenk Sandefjord
Sandefjord Næringsforening er også prosjektleder for Tenk Sandefjord – et samarbeidsprosjekt med Sandefjord kommune og 55 bedrifter som er sponsorer. Målet er å synliggjøre alt «gullet» vi har med et rikt og variert næringsliv, spennende jobber og gode bostedsmuligheter. 

Sandefjord Næringsforening fyller 50 år
I 1972 så foreningen dagens lys som Sandefjord Industriforening. På den tiden jobbet 40 % av lønnsmottakerne i Sandefjord i industrien, og bedriftene tilknyttet foreningen hadde en samlet omsetning på 500 millioner. Mye har skjedd gjennom de siste fem tiårene, og neste år feirer vi med jubileumsfest den 11. november. Hold av datoen.

Vi er optimister
Vi gleder oss til et nytt år og har mye interessant på blokka. I tider som nå, ser vi viktigheten av å samarbeide, dele, bry oss og ikke minst å støtte opp om vårt lokale næringsliv. Alt dette må vi ta med oss videre. Vi trenger alle å bli sett, inkludert og verdsatt. Sammen skaper vi et raust og inkluderende Sandefjord.

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Vennlig hilsen
Benedicte, Mona, Hanne Marie og Ingebjørg 
 


Tilbake

Artikler

 • La oss fylle Kurbadhagen!

  Nyheter - 05.08.2022

  La oss fylle Kurbadhagen!

  Torsdag 18. august samler vi næringslivet i Sandefjord til "Back to work" i Kurbadhagen. Påmeldingene tikker inn og 100 deltakere er klare. Ta med gode kollegaer til en kveld fylt med god stemning, lave skuldre og mange fine folk. Det er ingen antallsbegrensning pr. bedrift.

  Les mer
 • Vil du markedsføre din bedrift?

  Nyheter - 05.08.2022

  Vil du markedsføre din bedrift?

  Ønsker du å markedsføre din bedrift til andre medlemmer? Eller handle fra lokale aktører? Da må du bli med på "Pitch & Mingle" 2. september.

  Les mer
 • Stafett for livet!

  Nyheter - 02.08.2022

  Stafett for livet!

  Den 10. til 11. september arrangerer Kreftforeningen Stafett for livet i Badeparken i Sandefjord. Det er ikke en hvilken som helst stafett! Denne er unik – og er for alle, i alle aldre – og et av Kreftforeningens omsorgstilbud.

  Les mer
 • Tilbake på jobb!

  Nyheter - 01.08.2022

  Tilbake på jobb!

  For en fin sommer vi har hatt i Sandefjord. Nå er batteriene ladet, og vi er klare for en aktiv høst med mye bra på programmet. August har startet.

  Les mer
 • Hold av datoen!

  Nyheter - 08.07.2022

  Hold av datoen!

  Den 6. oktober inviterer vi til Torpkonferansen for niende gang. Den røde tråden for årets konferanse er bærekraft og ansvarlighet under temaet «Drivkraft 2022».

  Les mer
 • Velkommen til nye medlemmer!

  Nyheter - 01.07.2022

  Velkommen til nye medlemmer!

  Det er alltid fint å ønske nye medlemmer velkommen til Sandefjord Næringsforening. Se våre nye medlemmer i andre kvartal.

  Les mer
 • Respekt og raushet!

  Nyheter - 24.06.2022

  Respekt og raushet!

  Juni er måneden for feiring av mangfold og kjærlighet i alle dens former. Det heier vi på. Vi ønsker å bidra til et inkluderende næringsliv hvor respekt, varme og raushet står høyt på agendaen. Å få være seg selv, er en menneskerett.

  Les mer
 • Gründer walk of fame!

  Nyheter - 23.06.2022

  Gründer walk of fame!

  Sandefjord er en gründerby med mange modige mennesker som har satset. Som en takk til skapte arbeidsplasser og for å sette gründerkulturen mer på kartet, har vi i dag avduket seks gründerstjerner på utsiden av Gründeriet (Dronningensgate 5 - 7).

  Les mer
 • Vi reagerer sterkt på regjeringens løftebrudd

  Nyheter - 23.06.2022

  Vi reagerer sterkt på regjeringens løftebrudd

  Leserinnlegg 23.06.22: På vegne av våre medlemsbedrifter reagerer vi sterkt på nye og foruroligende signaler fra departementet om jernbanesatsingen i Vestfold og Telemark. NHO Vestfold og Telemark og næringsforeningene i regionen står samlet bak et krav om at planleggingen av to tog i timen til Skien ikke stoppes.

  Les mer
 • Ny åpenhetslov fra 1. juli!

  Nyheter - 22.06.2022

  Ny åpenhetslov fra 1. juli!

  Den 1. juli 2022 trer åpenhetsloven i kraft. Loven krever at alle større virksomheter respekterer og ivaretar menneskerettighetene og retten til anstendig arbeidsliv knyttet til eget forretningsvirksomhet, produkter eller tjenester gjennom leverandørkjeder eller forretningspartnere. 

  Les mer
 • Styrket samarbeid!

  Nyheter - 21.06.2022

  Styrket samarbeid!

  Næringsalliansen Vestfold og Grenland består av næringsforeningene i Holmestrand, Tønsberg, Sandefjord, Larvik og Grenland. I dag signerte vi avtale for å styrke og formalisere vårt gode samarbeid ytterligere.

  Les mer
 • Vår favorittflyplass!

  Nyheter - 20.06.2022

  Vår favorittflyplass!

  Torp Sandefjord Lufthavn er tilbake trafikkmessig på 2019-nivå. Stadig nye ruter kommer til, og i kveld inviterte vi kommunestyret i Sandefjord til møte på flyplassen.

  Les mer
 • Ledernettverk

  Nyheter - 19.06.2022

  Ledernettverk

  Fra høsten 2022 til våren 2023 arrangerer vi 6 samlinger for ledere i SNF-medlemsbedrifter. Målet med samlingene er å styrke kunnskap, ferdigheter og bli nysgjerrige på egne og andres holdninger i lederrollen. I tillegg vil du knytte nettverk med andre ledere, noe vi også mener er verdifullt i en lederhverdag. Vi setter sammen mindre grupper hvor du vil kunne diskutere og utvikle lederskapet ditt.

  Les mer
 • Kampen om TV-seerne!

  Nyheter - 15.06.2022

  Kampen om TV-seerne!

  Hva skjer med TV-rettigheter, og hvilke kanaler eier hva? Det var noe av det vi fikk høre om på siste frokostmøte før sommerferien. Tusen takk Sandefjord Bredbånd som var dagens vertskap.

  Les mer
 • Back to work!

  Nyheter - 15.06.2022

  Back to work!

  Torsdag 18. august, samler vi næringslivet i Sandefjord til sommerfest i Kurbadhagen. Dette må du ikke gå glipp av.

  Les mer
 • Leverandør til Sandefjord kommune

  Nyheter - 14.06.2022

  Leverandør til Sandefjord kommune

  I dag inviterte vi til fagmøte om hvordan vårt lokale næringsliv kan bli leverandør til Sandefjord kommune. Det har vært stor interesse for møtet med full sal og engasjerte deltakere.

  Les mer
 • Bli Miljøfyrtårnsertifisert!

  Nyheter - 09.06.2022

  Bli Miljøfyrtårnsertifisert!

  Sandefjord er i Norgestoppen når det gjelder antall Miljøfyrtårn-sertifiserte bedrifter. Det skaper konkurransekraft og er et viktig fokus for oss i Sandefjord Næringsforening. Vi inviterer til et uforpliktende informasjonsmøte den 25. august.

  Les mer
 • El-lastesykkel til næringslivet i byen

  Nyheter - 02.06.2022

  El-lastesykkel til næringslivet i byen

  Vil din bedrift prøve en el-lastesykkel? Du kan nå låne en gratis i 14 dager for å teste om dette kan være en mobilitetsløsning for din bedrift.  

  Les mer
 • Christian Radich hjemme i Sandefjord

  Nyheter - 31.05.2022

  Christian Radich hjemme i Sandefjord

  For en fin måte å starte siste dagen i mai på sammen med 100 SNF-ere om bord på Christian Radich. Skoleskipet har flyttet verksted og varelager til Sandefjord og inngått en 10-årig avtale med Einar Sissener på Framnæs. Samme sted hvor skipet ble ferdigstilt i 1937.

  Les mer
 • Mangfold som konkurransekraft!

  Nyheter - 24.05.2022

  Mangfold som konkurransekraft!

  For en fantastisk formiddag på Hjertnes med 250 deltakere som fikk høre om viktigheten av mangfold og inkludering.

  Les mer
 • Mindre matsvinn er bra for miljøet

  Nyheter - 13.05.2022

  Mindre matsvinn er bra for miljøet

  Vi ønsker å bidra til å redusere matsvinn. Det er naturlig for oss som en Miljøfyrtårnsertifisert forening. Visste du forresten at 1/3 av maten som produseres på verdensbasis kastes? Det er ikke bærekraftig.

  Les mer
 • Å lede i en hybrid tid!

  Nyheter - 10.05.2022

  Å lede i en hybrid tid!

  Tirsdag var det klart for frokostmøte og 100 SNF-ere var på plass for å høre om "Å lede i en hybrid tid" på Midtåsen. Takk til dagens vertskap som var Deloitte.

  Les mer
 • Få støtte til opplæring!

  Nyheter - 10.05.2022

  Få støtte til opplæring!

  Vårens siste søknadsfrist for bedriftsintern opplæring BIO er 18. mai. I Vestfold og Telemark støttet fylkeskommunen bedrifter og ansatte med rundt 26 millioner kroner.

  Les mer
 • Å skape kultur for bærekraft!

  Nyheter - 01.05.2022

  Å skape kultur for bærekraft!

  På dagens webinar i Green Network var temaet "Hvordan skape intern forankring og kultur for bærekraft?". Vi fikk høre interessante innlegg fra Finn.no og Nortura.

  Les mer
 • ;