Velkommen til vår nye nettside!

Velkommen til vår nye nettside!

21.03.2021

Vi har nå lansert vår nye nettside. Dette har vi gledet oss til lenge, og vi håper du liker vårt nye uttrykk.

Vårt mål med utvikling av ny nettside er å forenkle og gjøre viktig informasjon lettere tilgjengelig. Vi har brukt innsikten vi har til å løfte fram det mange "klikker på" som aktiviteter og nyheter. Du skal raskt finne det du leter etter. Derfor er søk sentralt plassert i toppen. Det gjenstår litt jobb med å gjøre søkene mer relevante, men det kommer. Det skal være enkelt å melde seg på arrangementer, og du får også en oversikt over påmeldte deltagere.

Mobiltilpasset
De fleste besøkende til vår nettside kommer via mobiltelefon. Det har vi tatt hensyn til og du vil få fram det viktigste først. 

Medlemsoppfølging
Parallelt med utviklingen av vår nye nettside, har vi også fått laget vårt eget medlemsoppfølgingssystem. Det betyr at flere manuelle prosesser blir automatisert og vi får bedre oversikt over hvert enkelt medlem. En ytterligere gevinst er at vi sparer tid, som kan brukes til å videreutvikle vårt tilbud til dere medlemmer.

En stort takk
Dette prosjektet hadde ikke vært mulig for oss i SNF å gjennomføre uten den økonomiske støtten vi har fått fra SpareBank1 Stiftelsen BV. Støtten betyr mye for oss, og vi er veldig fornøye med å kunne videreutvikle kommunikasjonen til dere medlemmer og ikke minst jobbe smartere. Tusen takk.

Vi vil også rette en stor takk til vår medlemsbedrift Emagine som har utviklet både nettside og medlemsoppfølgingssystem. Vi takker også Moloko som har utviklet nye profilelementer. Det er investert betydelig antall timer for å skape en god og helhetlig løsning.

Fra venstre: Roar Kaupang (SpareBank1 BV), Gisle Dahn (SpareBank1 Stiftelsen BV), Ingebjørg Tollnes (Sandefjord Næringsforening) og Bjørn Kaare Bøe (Emagine).

Vi hører gjerne i fra deg
Om du har innspill til oss, eller oppdager noe som ikke fungerer, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no

 

 


Tilbake

Artikler

 • Hva slags fortrinn spiller de store plattformaktørene på?

  Nyheter - 15.09.2021

  Hva slags fortrinn spiller de store plattformaktørene på?

  På dagens fagmøte i den digitale kundereisen, fikk vi høre mye interessant om hvordan de store plattformaktørene jobber og tenker.

  Les mer
 • Kan autonome busser inngå som del av et bærekraftig mobilitetstilbud i byene våre?

  Nyheter - 14.09.2021

  Kan autonome busser inngå som del av et bærekraftig mobilitetstilbud i byene våre?

  Tønsberg og Sandefjord kommune inviterer til workshop 7. oktober kl 14.00. Begge kommunene planlegger for mer bærekraftige mobilitetsløsninger. En viktig forutsetning for gode mobilitetsløsninger, som blir benyttet bredt av det publikummet det har som intensjon å nå, krever tidlig dialog og samarbeid. 

  Les mer
 • Grønn konkurransekraft

  Nyheter - 14.09.2021

  Grønn konkurransekraft

  I dag startet vi pulje 3 av gruppesertifisring i Miljøfyrtårn. Stadig flere merker at det stilles miljøkrav ved både private og offentlige anbud. 

  Les mer
 • Venteliste til Torpkonferansen!

  Nyheter - 13.09.2021

  Venteliste til Torpkonferansen!

  Det er fantastisk hyggelig med god respons, og i år ble plassene til Torpkonferansen raskt fyllt opp. Om du har lyst til å delta, er det opprettet en venteliste du kan melde deg på.

  Les mer
 • Våre 10 beste tips for grønn konkurransekraft

  Nyheter - 08.09.2021

  Våre 10 beste tips for grønn konkurransekraft

  På dagens webinar i Green Network ble det gitt gode råd om hvordan bedrifter kan øke sin konkurransekraft gjennom blant annet energieffektivisering, bruk av fornybare energikilder, utslippsfri transport, miljøsertifisering og sirkulærøkonomi.

  Les mer
 • Årets ledernettverk har startet!

  Nyheter - 06.09.2021

  Årets ledernettverk har startet!

  I dag startet vårt ledernettverk 2021/2022. Første samling ble holdt på Torp Hotel med 21 deltakere fra våre medlemsbedrifter.

  Les mer
 • Tenk stort-prisen 2021!

  Nyheter - 03.09.2021

  Tenk stort-prisen 2021!

  PwC og Sandefjord Næringsforening skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg spesielt positivt. Kommunen har et rikholdig, privat næringsliv, og årets tema er mangfold. 

  Les mer
 • Fargerikt frokostmøte!

  Nyheter - 02.09.2021

  Fargerikt frokostmøte!

  Veldig hyggelig å invitere til fysisk frokostmøte igjen, og det ble en inspirerende start på dagen sammen med Jotun.

  Les mer
 • Fagsamling om arbeidslivskriminalitet

  Nyheter - 01.09.2021

  Fagsamling om arbeidslivskriminalitet

  Onsdag 1. september inviterte vi til  fagsamling om arbeidslivskriminalitet i samarbeid med Sandefjord kommune og Sandefjord Håndverks- & Industriforening. 

  Les mer
 • Velkommen til nye medlemmer!

  Nyheter - 01.09.2021

  Velkommen til nye medlemmer!

  I sommer har vi i Sandefjord Næringsforening fått flere nye medlemmer. Det er vi veldig glade for.

  Les mer
 • Møt Hanne Marie!

  Nyheter - 30.08.2021

  Møt Hanne Marie!

  I dag starter Hanne Marie Pedersen som markedssjef i Sandefjord Næringsforening.

  Les mer
 • Lyst til å bli arbeidslivsmentor?

  Nyheter - 28.08.2021

  Lyst til å bli arbeidslivsmentor?

  Universitetet i Sørøst-Norge (USN) søker mentorer i deres mentorprogram for bachelorstudentene ved Campus Bakkenteigen i Horten. 

  Les mer
 • Din mening er viktig!

  Nyheter - 26.08.2021

  Din mening er viktig!

  Vi har startet planleggingen av 2022. For å utvikle et best mulig tilbud for våre medlemmer, er det viktig for oss å høre dine tanker og ønsker rundt medlemskapet i Sandefjord Næringsforening. 

  Les mer
 • Sammen for et seriøst arbeidsliv!

  Nyheter - 26.08.2021

  Sammen for et seriøst arbeidsliv!

  Sandefjord kommune sammen med Sandefjord Næringsforening og Sandefjord Håndverks- og Industriforening ønsker å sette søkelyset på viktigheten av et solid og bærekraftig næringsliv. 

  Les mer
 • Ny støtteordning!

  Nyheter - 25.08.2021

  Ny støtteordning!

  Sandefjord kommune lyser ut 10 millioner kroner i statlige midler til små og mellomstore bedrifter som er berørt av pandemien. Hensikten med tilskuddet er å sette kommunen bedre i stand til å avhjelpe situasjonen for lokale virksomheter som er særlig hardt rammet av lokale eller nasjonale smitteverntiltak.

  Les mer
 • Den digitale kunden!

  Nyheter - 23.08.2021

  Den digitale kunden!

  Mange morgenfriske medlemmer deltok på fagmøtet fredag om den digitale kundereisen.

  Les mer
 • Få ledige plasser!

  Nyheter - 20.08.2021

  Få ledige plasser!

  Den 2. september inviterer vi til frokostmøte hos Jotun. Det er kun noen få ledige plasser, så vær rask om du ønsker å delta.

  Les mer
 • Er du mellom 20 - 40 år?

  Nyheter - 18.08.2021

  Er du mellom 20 - 40 år?

  Hvis svaret er ja, da har vi et eget nettverk du kan ta del i som heter Young Business Sandefjord (YBS). Nettverket ledes av Ida Louise Storås Iversen som til daglig jobber som markedsansvarlig ved Pilot Flight Academy.

  Les mer
 • Back to work!

  Nyheter - 18.08.2021

  Back to work!

  Endelig kunne vi samle vårt lokale næringsliv til Back to work. Tirsdag 17. august var 200 samlet i Kurbadhagen til sosialt og faglig påfyll.

  Les mer
 • Dette bør du ikke gå glipp av!

  Nyheter - 16.08.2021

  Dette bør du ikke gå glipp av!

  Programmet til Torpkonferansen 6. oktober er klart, og vi gleder oss til å høre dyktige foredragsholdere dele nye tanker og innsikt om spennende temaer. 

  Les mer
 • Vær rask - det fylles opp!

  Nyheter - 06.08.2021

  Vær rask - det fylles opp!

  Tirsdag 17. august samles næringslivet i Sandefjord til BACK TO WORK. Det er fortsatt noen ledige plasser. Siste frist for å melde seg på er 13. august.

  Les mer
 • Bli med på gruppesertifisering!

  Nyheter - 04.08.2021

  Bli med på gruppesertifisering!

  Sandefjord er i Norgestoppen når det gjelder antall Miljøfyrtårn-sertifiserte bedrifter. Det skaper konkurransekraft og er et viktig fokus for oss i Sandefjord Næringsforening. 

  Les mer
 • Tilbake på jobb!

  Nyheter - 02.08.2021

  Tilbake på jobb!

  For en fantastisk sommer vi har hatt i Sandefjord. Nå er batteriene ladet, og vi er klare for en aktiv høst med mye bra på programmet.

  Les mer
 • Hold av datoen!

  Nyheter - 21.07.2021

  Hold av datoen!

  Den 6. oktober inviterer vi til Torpkonferansen. Temaet i år er "Ny tid, nye tanker".

  Les mer
 • ;