Torpkonferansen

Torpkonferansen

30.04.2021

Etter et opphold i fjor, er vi ekstra glade for å invitere til Torpkonferansen for 8. gang. Sammen med dyktige foredragsholdere skal vi dele fersk innsikt, rette blikket fremover og ikke minst sørge for godt påfyll av inspirasjon. Årets tema er «Ny tid, nye tanker».

Lunsj og registrering starter kl 12.30. Faglig program begynner kl 14.00.

Pris for medlemmer i SNF: kr 2 290,-
Pris for ikke-medlemmer:  kr 2 990,- 

Prisen inkludere lunsj ved ankomst, taste break, middag med vinpakke, faglig innhold og underholdning
Påmelding til Torpkonferansen er bindende og frist for påmelding er 1. oktober. Avmeldinger etter denne dato har vi dessverre ikke mulighet for å refundere. Påmeldingen er nå lukket - ta kontakt med mona@sandefjordnaringsforening.no ved spørsmål.

Fullstendig program finner du HER.

PÅ SCENEN FÅR DU HØRE:

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i SpareBank 1 Markets:  
Rett fra kort korona-nedtur til høykonjunktur? Utsikter for internasjonal og norsk økonomi, renter, valuta og aksjer

Harald Magnus Andreassen er spesialist i utvikling i økonomi og finansmarkeder, i Norge og internasjonalt. Han har i lang tid vært en av de mest profilerte makroøkonomene i Norge. Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank. Nå er han sjeføkonom i SpareBank 1 Markets.

Jorun Sofie Fallmo Aartun, næringslivsjournalist i Dagens Næringsliv og forfatter: 
Slik har finfluensere endret aksjemarkedet

Jorun Sofie Fallmo Aartun har 14 års erfaring fra Dagens Næringsliv og har markert seg som en dyktig, allsidig og dagsordensettende næringslivsjournalist. Hun har spilt en sentral rolle i å utvikle DNs journalistikk om arbeidsliv, karriere og ledelse og er en av initiativtakerne til Facebook-gruppa DN Kvinner. Hun har gitt ut bøkene Penga og Livet - få grep om egen økonomi i januar 2021, og Avkledd - på innsiden av den norske motebransjen i 2014. Jorun er utflyttet sandefjording.

Eric Sandtrø, administrerende direktør i Fjellsport:
Eventyrlig vekst i netthandel – hva nå?

Eric Sandtrø er Norges ledende netthandelsgründer. Sine første penger tjente han som tenåring på importerte disketter fra Hong Kong. Hans første bedriftsetablering ble finansiert med egne konfirmasjonspenger. Eric var med på å bygge opp Norges største nettbutikk Komplett, og ble som 27-åring den yngste lederen for et børsnotert selskap i Norge. I dag driver han Fjellsport med stor suksess.

Joanna Carr, CX-konsulent i Allegro: 
GET UP, GET OUT, GET IN
I en null-dataøkonomi vil selskaper som pleier relasjonene sine, og viser at de er til å stole på, bli vinnerne. Hvordan skape personlige produkter og tjenester basert på kundens behov i øyeblikket?

Joanna Carr er en av få personer i Norge som er sertifisert innen CX (Customer Experience) og brenner for gode kundeopplevelser. Hun har solid erfaring innen salg og varehandel, og jobber i dag i Allegro. Joanna er opprinnelig fra England, og startet sin karriere hos Tesco, Estée Lauder Cosmetics og Bobbi Brown.

 

Heidi Krohn Olsen, daglig leder i Krohnark:
Framtidens kontorer

Heidi Krohn Olsen er daglig leder og eier av Krohnark, et ambisiøst interiørarkitekt- og designstudio med kontor i Oslo og Sandefjord. De designer, utarbeider og ferdigstiller interiør som begeistrer, styrker identitet/merkevare og skaper verdier. Næringslivet preges av raskere endringer. Det stiller krav til hvordan vi bruker kontorene våre.

 

Geir Aker, «fenrik» i Kompani Lauritzen, veileder og foredragsholder:
Tør å være tydelig - lev med konsekvensene

Geir Aker er godt kjent som fenriken i Kompani Lauritzen. I det sivile er han instruktør, veileder og foredragsholder. Geir har gjennom sine 10 år i Forsvaret utdannet både ledere og soldater, og tydelighet er et av favorittemaene. Han jobber også med ungdom som har ulike utfordringer. Som soldat i Forsvaret er det viktig å tåle motvind, i det sivile er det viktig å stille krav – alt for å skape resultater, sier Geir.

Lasse Vermeli, konferansier

Lasse er skuespiller og sanger. Han har bred erfaring fra scenekunstfeltet og har vært tilknyttet flere teatre i landet. Han har også flere års erfaring som artist, konferansier, instruktør og produsent. Lasse har medvirket i en rekke TV-produksjoner og blir i 2022 å se i den nye sesongen av NRKs megasuksess «Lykkeland». 

 

Faglig del avsluttes kl 18.00. Vi møtes videre til aperitiff og middag.

Kveldens meny:
Forrett:
Stekte Kamskjell, blomkålkrem, Crudite (sprøe grønnsaker) Syltet deliktesseløk , yoghurt og gressløkolje
Hovedrett: Andebryst m/bakte beter, pastinakk, grønnkål, fondant potet & portvinssaus med bjørnebær.
Dessert: Mousse av grønne epler & yoghurtkrem på nøttebunn med karamellbakte epler, nøttekrokan og yoghurtrømme is

Vi gleder oss til å se deg!

 


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter