Torpkonferansen 2023

Torpkonferansen 2023

04.09.2023

Den 21. september åpner vi dørene til den tiende utgaven av Torpkonferansen. Sammen med dyktige foredragsholdere skal vi dele fersk innsikt, rette blikket fremover og ikke minst sørge for godt påfyll av inspirasjon. Den «røde tråden» for årets konferanse er «Mot og muligheter».

Lunsj og registrering starter kl 11.30. Programmet fra scenen begynner kl 13.00.
Faglig del ferdig kl 18:00, aperitif kl 18:30 og middag kl 19:00. Fullstendig program finner du HER

Pris for medlemmer i SNF: kr 2 700,- (eks mva)
Pris for ikke-medlemmer: kr 3 700,-  (eks mva)

Prisen inkludere lunsj ved ankomst, taste break, middag med vinpakke, faglig innhold og underholdning. Påmeldingen er bindende, og siste frist for å melde seg på er 15. september. Avmelding etter denne dato refunderes ikke.

PÅ SCENEN FÅR DU HØRE:

Marte Stokstad – konferansier

Marte Stokstad er programleder kjent fra blant annet "Hvem bor her?» og "Kvelden før kvelden". Hun har ledet det meste av store TV-programmer og er en kjent og kjær stemme. Marte er også kjent fra Norges mest populære radioprogram Nitimen og ledet oss i år trygt gjennom Eurovision Song Contest. 

Erling Røed Larsen, samfunns- og seniorøkonom
Fremtidens økonomi

Erling Røed Larsen er forskningssjef i Eiendomsverdi, professor II på Handelshøyskolen BI og seniorøkonom II i Formuesforvaltning. Han har doktorgrad i samfunnsøkonomi fra University of California, Berkeley og har publisert 16 forskningsartikler i internasjonale fagtidsskrifter.

Kai Eide, tidligere ambassadør, FN-utsending, nå styreleder.
Hva skjer med verdiene våre? Er vi beredt til å forsvare dem?

Kai Eide er en av Norges aller mest profilerte og erfarne diplomater. Han har sett den sikkerhetspolitiske utviklingen fra kald krig til Afghanistan-konflikt og «krig mot terror» på kloss hold. De siste årene har han engasjert seg sterkt i næringspolitikk og behovet for raskere omstilling av norsk økonomi. 

Dag O. Hessen, professor i biologi ved UiO og leder av forskningssenteret CBA
Verden på vippepunktet

Dag Olav Hessen er Norges suverent sterkeste formidler av naturvitenskapelig kunnskap. Han er forfatter og professor i biologi ved Universitetet i Oslo med økologi og evolusjon som spesialfelt. I foredraget «Verden på vippepunktet» får vi et innblikk i hvordan miljøet på jordkloden er, hvor vi går, hvor ille kan det bli? Er løpet kjørt  og er det grunnlag for optimisme?

Sophia Adampour, NFT-entreprenør 
Muligheter i metaverset

Sophia Adampour er NFT-entreprenør (non-fungible token) og en av grunnleggerne av «verse gallery», Nordens første, fysiske NFT-galleri, også kjent som kryptokunst. Hun har studert ved det prestisjetunge University of California, Berkeley og Institut National Scientifique Appliqué i Toulouse i Frankrike. Sophia representerer marginaliserte stemmer som ung kvinnelig grunder med minoritetsbakgrunn.

Kadafi Zaman, journalist og forfatter
Verden sett med norske øyne

Kadafi Zaman har vært nyhetsreporter i mer enn 20 år. Han har dekket en rekke store nasjonale og internasjonale hendelser for TV2. Sammen med Janne Amble er han også en av programlederne i den prisbelønte dokumentarserien "Norge bak fasaden". I 2021 ga han ut boken "Den norske drømmen".

Rowegians, Atlanterhavsroere
Der ingen skulle tro at noen kunne ro

I 2018 rodde Cornelia, Sophie, Hege og Camilla – fire vanlige norske jenter over Atlanteren. På 36 dager ble de historiske som de første norske kvinnene som rodde etappen på 5000 km. De nådde målene de satt, slo rekorder, nøt eventyret og forble venner. Vi får høre om forberedelsene, reisen, konfliktene, gledene, sorgene og de praktiske utfordringene.

Menyen som blir servert:

Forrett
Hummer- og kamskjellsalat
Røkt blomkålkrem, estragonaioli, rugsmuler og spiresalat
Allergener: Egg, Gluten(rug), Fisk, Skalldyr, Melk

Hovedrett
Urtebakt kalveentrecote
Potetkrem, honningbakte røtter, brokkolini og syltet rødløk
Urtesaus og potetpurè
Allergener: Melk, Sulfit

Dessert
Sjokoladeegg med sjokomoussè
Karamelliserte nøtter, creme fraiche, bringebærsorbet og friske bær
Allergener: Melk, Nøtter(hassel), Egg

Vi gleder oss til å se deg!

 

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt. 
Ved avmelding etter 15. september kl 23.55 faktureres deltakeravgiften i sin helhet.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter