Torpkonferansen

Torpkonferansen

21.08.2022

Den 6. oktober åpner vi dørene til den niende utgaven av Torpkonferansen. Sammen med dyktige foredragsholdere skal vi dele fersk innsikt, rette blikket fremover og ikke minst sørge for godt påfyll av inspirasjon. Den røde tråden for årets konferanse er bærekraft og ansvarlighet under temaet «Drivkraft 2022».

Lunsj og registrering starter kl 11.30. Faglig program begynner kl 13.00 i Parksalen.

Pris for medlemmer i SNF: kr 2 500,-
Pris for ikke-medlemmer:   kr 3 500,- 

Prisen inkludere lunsj ved ankomst, taste break, middag med vinpakke, faglig innhold og underholdning.
Påmeldingsfrist er 1. oktober, avmelding etter denne dato refunderes ikke. 

PÅ SCENEN FÅR DU HØRE:

Simon Nitsche – konferansier

Simon er utflyttet sandefjording som vi de siste årene har blitt kjent med stivpyntet gjennom TV 2 Sporten og som vinner av Skal vi danse 2021. Men du skal ikke skue hunden på hårene – denne unge mannen er svært allsidig! Han har en sjarme, en humoristisk sans og en lekenhet som får de fleste til å trekke på smilebåndet. Simon er et programledertalent, en manusforfatter og en humorist som kun er i startgropa av en spennende underholdningskarriere.

Sofie Høgestøl, UiO
Norge, Europa og verden i 2022

Sofie Høgestøl er jurist, kjent for de fleste som USA-kommentator på̊ NRK. Høsten 2020 dekket hun valget i USA hvor hun imponerte med sin gode formidlingsevne og loset seerne gjennom valget på̊ en forståelig måte. Sofie har en spennende og unik bakgrunn. Hun har en doktorgrad fra Norsk Senter for Menneskerettigheter, og har studert ved prestisjefulle Georgetown og London School of Economics. Hun er førsteamanuensis ved UiO. I 2021 kom hun på Kapital sin 40 under 40 liste. 

Gry K. Langbakk, Innovasjon Norge
Anniken Fægri Damm-Larsen, Innovasjon Norge
En samtale om: Innovasjon Norge sine erfaringer fra bærekraftsarbeidet i Vestfold og Telemark med fokus på lokale eksempler

Gry K. Langbakk er programansvarlig for grønn omstilling og vekst i Innovasjon Norge, og koordinerer samarbeidet for virkemiddelapparatet på vegne av Innovasjon Norge.  Gry har passion for store, norske bærekraftige industriprosjekter som akselererer den grønne omstillingen.

Anniken F. Damm-Larsen er regiondirektør for Innovasjon Norge sitt kontor i Vestfold og Telemark. Hun jobber for at næringslivet i regionens 23 kommuner skal kunne ta ut sitt potensiale. Anniken mener vi må bli enda flinkere til å heie på hverandre, og tørre å utfordre oss til å vokse internasjonalt, samtidig som vi viser oss frem.  «Syns du ikke, så fins du ikke!»  

Frida Ottesen, foredragsholder, blogger og kunstner
En dråpe i havet

Frida Ottesen var i 2014 med som deltager i Aftenpostens prisbelønte dokumentarserie "Sweatshop - Dødsbillig mote", hvor hun fikk oppleve tekstilindustriens skyggesider på nært hold i møte med tekstilarbeidere i Kambodsja. I etterkant av reisen har hun jobbet aktivt for å skape bevisstgjøring rundt temaene bærekraft- og etikk. Klodens velvære er Fridas drivkraft, og i dag jobber hun som seminarholder, blogger og kunstner, og ønsker å bruke sin stemme til å skape positive ringvirkninger. Alle kan gjør noe, sammen gjør vi en forskjell.

Kjell Terje Ringdal, Høyskolen Kristiania og fagbokforfatter
Fornuftens falitt i klimakampen – om retorikk, språk og storrøykeren onkel Odd

Kjell Terje Ringdal er utflyttet sandefjording. Han er en av Norges mest erfarne foredragsholdere innen kommunikasjon, retorikk og påvirkning og brukes som ekspert for blant annet NRK, TV2 og Aftenposten. Han er leder for de årlige Washington-seminarene og retorisk rådgiver for politikere, næringslivsledere, idrettsstjerner og forfattere. Han har Master i retorikk og massekommunikasjon, og er forfatter av «Kunsten å overbevise» og «Vel talt». 

Aiman Shaqura, Shaqura AS 
Norge er verdens enkleste land å lykkes i?!

Aiman Shaqura kom til Norge som flyktning fra Palestina etter å ha vært på flukt i 10 år og 12 land. Han vokste opp på Toten, og gikk fra å pante flasker, pusse sko og vinduer til å omsette for over 100 MNOK. I dag er han siviløkonom og gründer med flere start-up suksesser bak seg og flere Gasellediplomer. Innovasjon, gründerskap og sosial bærekraft er Aimans hjertesaker og gjennom initiativet ‘Give a Job’ har han bygget Norges største inkluderingsarena sammen med Arne Hjeltnes. Han har også vært med å starte «Charge Inclubator», en inkubator for førstegenerasjons innvandrere som har ambisjoner om å skape fremtidens vekstbedrifter.

 
Henrik Syse, filosof, forfatter og forsker
På vippepunktet: Kamp om verdier i en dramatisk tid

Henrik Syse er en av Norges mest populære foredragsholdere. Han er filosof, forfatter og forsker med en bred faglig og yrkesmessig bakgrunn. Han har en Master of Arts-grad i politisk filosofi fra Boston College og en doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo. Han er for tiden seniorforsker i 50 % stilling ved PRIO (Institutt for fredsforskning) – som han har vært tilknyttet i over 20 år – og professor i 20 % stilling ved Oslo Nye Høyskole. Utover det er han frilanser og foreleser og foredrar mange forskjellige steder. Syse er sønn av tidligere stortingsrepresentant, statsråd og statsminister Jan P. Syse.

 

 

Faglig program er ferdig kl 18:00. Apertiff vil bli servert fra kl 18:30 og middagen begynner kl 19:00 i Bankettsalen.

Vi gleder oss til å se deg!


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter