Julefrokost: Kjønnsbalanse i næringslivet!

Julefrokost: Kjønnsbalanse i næringslivet!

10.12.2023

Den 15. desember inviterer vi til vår tradisjonsrike julefrokost på Scandic Park Sandefjord. Vi har satt sammen et spennende program hvor du får høre om rikets tilstand ved utgangen av 2023, om viktigheten av kjønnsbalanse i næringslivet og tallenes tale for Sandefjord. Det blir musikalsk innslag og utdeling av årets Tenk stort-pris. Bare å glede seg...

Program:
Registrering og julefrokost fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

PwC og Sandefjord Næringsforening skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg spesielt positivt. Kommunen har et rikholdig, privat næringsliv, og årets tema er nettopp kjønnsbalanse. Les mer om kriteriene HER

Jury for Tenk stort-prisen er:

Fra scenen får du høre:

Anne Grethe Solberg driver selskapet Gender Consulting og er sosiolog med doktorgrad i kjønn og ledelse. Hun jobber som forsker og strategisk rådgiver på temaet. Anne Grethe er lederutvikler og forfatter som bergtar publikum når hun snakker om lederskap, kjønnsbalanse og organisasjonsutvikling.  I 2017 ga hun ut boken "Kjønnsbalanse i ledelse".

Morten Bast Ness har 25 års erfaring fra revisjon og rådgivning. Han er leder for PwC i BVT-regionen, og sitter i nasjonal ledergruppe i revisjonsvirksomheten. Morten har et brennende engasjement for nærings- og samfunnsutvikling og er opptatt av at bedriftene tilpasser seg morgendagens behov, muligheter og utfordringer. 

**

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Vertskap:

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.
Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

 


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter