Julefrokostmøte

Julefrokostmøte

27.11.2022

Den 16. desember inviterer vi til julefrokost på Scandic Park Sandefjord. Vi har satt sammen et spennende program hvor du får høre om rikets tilstand og møte toppsjefen i PwC Norge, Leif Arne Jensen. Det blir musikalsk innslag og utdeling av årets Tenk stort-pris.

Program:
Registrering og julefrokost fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Pause

PwC og Sandefjord Næringsforening skal nok en gang løfte fram lokale bedrifter som utmerker seg spesielt positivt. Kommunen har et rikholdig, privat næringsliv, og årets tema er omstilling. Les mer om kriteriene HER

Årets jury er:

På scenen møter du:

Leif Arne Jensen er administrerende direktør for PwC Norge. Han har mange års ledererfaring og har ledet den norske revisjonsvirksomheten i PwC. Han er også partner og statsautorisert revisor, og har vært styreleder for Revisorforeningen. Leif Arne har mange års erfaring som revisor og rådgiver for store norske og internasjonale virksomheter. Han har ledet noen av PwCs største revisjonsoppdrag og rådgivningsprosjekter innen foretaksstyring og internkontroll. Bli bedre kjent med Leif Arne HER (fra fotballproff til toppleder).

Morten Bast Ness har 24 års erfaring fra revisjon og rådgivning. Han er leder for PwC i BVT-regionen, og sitter i nasjonal ledergruppe i revisjonsvirksomheten. Morten har et brennende engasjement for nærings- og samfunnsutvikling og er opptatt av at bedriftene tilpasser seg morgendagens behov, muligheter og utfordringer. I år vil han dele PwCs tanker om utvikllingen lokalt og hvordan næringslivet har utviklet seg den siste tiden. 

Kristin Saga har jobbet i NHO i 12 år nå - de siste 5 årene som regiondirektør i NHO Vestfold og Telemark. Hun er utdannet siv.øk fra NHH og har tidligere jobbet i TV 2, Bergen Mediaby, Vestfoldfestspillene, Vestfold fylkeskommune og ISS Personalhuset. Hun er styremedlem i Universitetet i Sørøst-Norge og Musikk i Sandefjord kirke. Kristin har et stort hjerte for bedriftene våre og er opptatt av regional utvikling og attraksjonskraft. Hun har også et brennende engasjement for kulturlivet og er selv folkemusiker med fele og stev.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Vertskap:


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter