Grunnleggende prosjektarbeid

Digitalt

24. August 2021, 15:00 - 18:00

Deltagerliste

Ønsker du å lære mer om grunnleggende prosjektarbeid? Flere av våre daglig gjøremål omhandler prosjekter – små og store. Det medfører at du kanskje også jobber i prosjekter uten å være det fullt bevisst.

Folkeuniversitetet tilbyr i samarbeid med Sandefjord Næringsforening et kurs for medlemmer i grunnleggende prosjektarbeid med oppstart 24. august. Målgruppen for kurset, er de som har lite eller ingen formell kompetanse på dette, og som vil lære mer om fagområdet. Kanskje er du ny i rollen som prosjektmedarbeider og ser behov for å lære mer.

Dette kurset gir en grunnleggende forståelse for hva prosjektarbeid er. Flere av våre daglige arbeidsoppgaver omhandler små og store prosjekter som man tar del i uten faktisk å tenke over at det er et prosjekt.

Kursholder Tore Wiik har høyskoleutdanning og lang arbeidserfaring innen feltet.  Han har forelest på høyskoler og universiteter, er seniorrådgiver og også forfatter.

Kurset gjennomføres digitalt følgende dato:

• 24. august kl. 15:00 - 18:00
  • 7. september kl. 15.00 - 18:00
  • 21. september kl. 15:00 - 18:00
  • 5. oktober kl. 15:00 - 18:00

Temaer for kurset:

• Generelt om prosjekter – hva er et prosjekt?
  • Forankring av prosjektet – målsettinger og hva skal vi oppnå?
  • Ulike roller i prosjekter – prosjektleder og prosjektmedarbeider - ansvarsfordeling
  • Sammensetting av team
  • Gruppe/teamprosesser i prosjektet
  • Informasjonsarbeid
  • Prosjektplanlegging og tidsplanlegging
  • Usikkerheter i prosjekter
  • Prosjektoppfølging
  • Prosjektavslutning

Pris: 1 250,- (påmelding er bindende)
Løpende påmelding innen 10. august.

Når du melder deg på via påmeldingslinken, gjelder påmeldingen hele kurset. Vi forventer at du prioriterer samtlige samlinger.

Velkommen til digitalt kurs!