Frokostmøte: Å lede i en hybrid tid!

Frokostmøte: Å lede i en hybrid tid!

24.04.2022

Er du leder, er dette møtet for deg. På vårt frokostmøte 10. mai vil Deloitte presentere innsikt om radikale endringer i relasjonen mellom arbeidstaker og arbeidsgiver. Trine Strømsnes, administrerende direktør i Cisco Norge, mener det er på tide at bedrifter tilpasser seg de ansattes behov og ikke omvendt. Hva betyr det? NB! For at flest mulig medlemmer skal få delta, er det antallsbegrensning pr. bedrift.

Program:

Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Du kan laste ned rapporten fra Deloitte Insights her: «Radikal endring i relasjonen mellom arbeidstaker og arbeidsgiver»

Du får høre:

Trine Strømsnes er administrerende direktør i Cisco Norge. Gjennom sin karriere har hun hatt ulike roller i Cisco,  salg og salgsledelse,  markedsføring og forretningsutvikling, og har jobbet internasjonalt store deler av sin karriere i Cisco. Hun er en erfaren leder med stort engasjement for hvordan teknologi kan skape verdi for enkeltpersoner. I et nylig innlegg i DN uttalte hun blant annet at det ikke lenger er lønn som lokker talentene, men jobbkultur. Dette vil hun dele litt mer av i sitt innlegg. 

Silje Remme er manager i Deloitte Consulting. Hun jobber innen teknologistrategi- og transformasjonstilbudet. Hun er rådgiver for offentlige og private kunder, lidenskapelig opptatt av å bruke sin teknologi- og strategiekspertise for å løse komplekse problemer og utforske nye muligheter. Hun kommer med erfaring innen områder som strategi og strategisk planlegging, vurdering av IT-driftsmodeller, systemimplementering, personvern og sikkerhet. Silje fokuserer i stor grad på helse- og biovitenskapsindustrien. Hun har også med seg internasjonal erfaring og perspektiver fra karrieren og studiene i Canada, Storbritannia og Australia.

Bent Ove Jørgensen er leder for strategi, innovasjon og design i Deloitte Consulting. Han jobber på Oslokontoret til Deloitte, men bor i Sandefjord.  Han har lang erfaring fra kunde- og leverandørsiden og bistår virksomheter med utvikling og operasjonalisering av strategier for å oppnå bærekraftig og lønnsom vekst. Han brenner særlig for designdrevet innovasjon og er vant med å utfordre toppledere og mellomledere på strategiske problemstillinger. Han har også kompetanse på å hjelpe virksomheter med å effektivisere hvordan de prioriterer, praktiserer og leder eget innovasjonsarbeid, slik at de kan få en kontinuerlig realisering av ideer som bidrar signifikant til topp- og/eller bunnlinjevekst. Bent Ove har erfaring fra flere bransjer og fra både det offentlige og det private, og du kjenner han igjen på det store smilet og den høye latteren.

Vertskap for frokostmøtet:

Antallsbegrensning:
Vi ønsker at flest mulig av våre medlemmer skal få gleden av å delta på dette arrangementet. På grunn av begrenset antall plasser gjelder følgende:

Medlemmer med under 50 ansatte: 1 deltaker
Medlemmer med over 50 ansatte: 2 deltakere

Avmelding:
Det er kostnadsfritt å delta på frokostmøtet for våre medlemmer. Avmelding må skje senest kl 15.00 dagen før på post@sandefjordnaringsforening.no, slik at plassen kan frigjøres for andre som ønsker å delta. Ved senere avmeldinger vil det påløpe et gebyr på kr 200,- som dekker kostnader for servering.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter