Frokostmøte: Hvorfor er byutvikling viktig for næringslivet?

Frokostmøte: Hvorfor er byutvikling viktig for næringslivet?

11.11.2021

Tror du din neste medarbeider har lyst til å bo i en livlig by med et godt tilbud? Hvis svaret er ja, bør du melde deg på dette frokostmøtet 17. november som skal handle om byutvikling, bostedsattraktivitet og rekruttering. Nå skal vi forme framtidens Sandefjord.

På møtet får du høre mer om hvorfor en livlig by er viktig. Når du skal ansette nye medarbeidere, er det fint å ha en by å by på. En attraktiv by tiltrekker seg de medarbeiderne vi trenger og er en magnet. Byen er med andre ord avgjørende for om folk bosetter seg i Sandefjord eller ikke.

Program:

Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.


Du får høre:

Magnus Campbell har vært samfunnsplanlegger i Sandefjord kommune siden februar 2020. Han togpendler fra Tønsberg og spaserer derfor gjennom Sandefjord sentrum to ganger daglig. Etter ti år med kommuneplanlegging i Nøtterøy og Færder kommuner, valgte han å begynne i Sandefjord for å få mer urbane utfordringer - blant annet være prosjektleder for kommunens byutviklingsplan.

Jan Erik Hvidsten har siden våren 2018 vært næringssjef i Sandefjord kommune. Med den kommunale verktøykassa i hånden, er jobben hans å tilrettelegge for næringslivet. Jan Erik jobbet 25 år som journalist, redaktør og bedriftsleder i avisbransjen før han meldte overgang til Sandefjord kommune. Avisbakgrunnen og næringssjef-jobben har samfunnsutvikling som en viktig fellesnevner. Etter 15 år som pendler ut av Sandefjord, brenner Jan Erik for å utvikle hjemkommunen slik at næringslivet får gode vekstvilkår.

Åsmund Berstad Bergem jobber som HR rådgiver med hovedansvar for employer branding, personvern og organisasjonsmålinger i Jotuns norske selskap. Har tidligere jobbet 3 år i konsulentbransjen i Oslo med hovedvekt på organisasjonsmålinger i selskapet Great Place to Work. Har en mastergrad i rådgivningsvitenskap fra NTNU. Stolt «innflytter» til perlen i Vestfold.

Line Jeppesen har jobbet som sentrumsleder i Fredrikstad Næringsforening de siste fire årene. Har en bachelorgrad i Retail management og en Mastergrad i ledelse fra BI, samt en videreutdanning i Bærekraftig byutvikling i fra Høyskolen i Molde. Hun har jobbet innen salg og markedsføring etter utdannelsen, blant annet i Rema 1000 og Brynildgruppen. 

Arvild Bruun er sosiolog og urban planlegger med bred prosjektledererfaring som involverer flere fagfelt innen byutvikling. Arvild har erfaring med konseptutvikling og prosjektgjennomføring med alt fra etablering av samarbeidsnettverk til utviklingen av nasjonale og internasjonale kultur- og serveringskonsepter. Han har en strategisk og kreativ tilnærming til konseptutvikling for å skape helhetlig bærekraft samtidig som prosjektene skaper bedre og mer mangfoldige nærmiljøer. 

**

Smittevern:
Sett i lys av smittesituasjonen i Norge nå, ber vi alle som har symptomer på forkjølelse eller er syk om å holde seg hjemme. Husk god håndhygiene. Vær også oppmerksom på at ikke alle ønsker å håndhilse.


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter