Frokostmøte: Hvordan vil AI revolusjonere jobbhverdagen din?

Frokostmøte: Hvordan vil AI revolusjonere jobbhverdagen din?

22.02.2024

Den 13. mars inviterer vi til frokostmøte og det skal handle om kunstig intelligens. Vi har omgitt oss med kunstig intelligens i forskjellige former lenge. Hva ligger i den nye bølgen med generativ AI og har vi allerede eksempler på industriell bruk av ny generativ AI i Norge? Microsoft Copilot 365 er nå tilgjengelig for alle. Hør mer om hvordan du kan revolusjonere produktiviteten din og optimalisere arbeidsprosesser.

Program:
Registrering, frokost og mingling fra kl 07.30. Faglig program starter kl 08.00.

Du får høre:

Christoffer Besler Hansen er en erfaren sjefkonsulent hos Atea med en lidenskap for teknologi og en dyp forståelse av Microsoft 365 og Copilot for Microsoft 365. Han er dypt engasjert i å utforske og utnytte teknologiske verktøy for å optimalisere arbeidsprosesser og fremme samarbeid.

Lars Nordbryhn er utdannet sivilingeniør i halvledere/fotonikk fra NTNU og har jobbet mer enn 20 år i IT-industrien. Fra 2006 har han jobbet i IBM med arkitektur og teknisk ledelse i Norge og Norden.

**

Antallsbegrensning:
Det er ikke satt antallsbegrensning pr. bedrift på dette arrangementet. Dersom det blir fullt med venteliste, vil vi kontakte bedrifter med mange påmeldte, slik at flest mulig av våre medlemmer får delta.

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du melder fra til oss på post@sandefjordnaringsforening.no slik at noen andre kan få plassen din. Ved avmelding etter kl 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Vertskap:Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter