Trusler og trender innen digital sikkerhet – har du kontroll?

Trusler og trender innen digital sikkerhet – har du kontroll?

10.04.2022

Omfanget av digitale trusler øker i takt med digitaliseringen. Svindlerne er raske til å identifisere sårbarheter og dataangrep kan sette din bedrift ut av spill. Kunder og medarbeidere stoler på deg, og forventer at du håndterer informasjonen de gir deg på en god måte. Er din bedrift sårbar? Har dere beredskap og god kontroll? Og hva hvis uønskede hendelser skjer? Hør mer om dette 26. april.

Sandefjord kommune og Sandefjord Næringsforening ønsker på denne fagsamlingen å belyse dagens trusselbilde og gi kunnskap om hvordan du kan beskytte din bedrift og dataene dere har mot disse truslene. Møtet er åpent for alle næringsdrivende i Sandefjord.

Arrangementet er gratis for deltakere fra offentlig og privat næringsliv. 

Program:

Registrering og kaffe fra kl 08.00. Faglig program starter kl 08.15.

Pause

Du får høre:

Jørgen Dyrhaug er seniorrådgiver og jobber til daglig med datasikkerhet i Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM).  Han jobbet 14 år i Forsvarsdepartementet før han startet i NSM i begynnelsen av 2013. Han er utdannet sivilingeniør fra NTH. Tidligere har han også jobbet noen år i privat virksomhet.

Sondre Andersen har jobbet som IT sjef i Sandefjord kommune siden 2017. For tiden er han konstituert Kommunalsjef for kommunalområdet HR og utvikling. Han er ansvarlig for teknisk informasjonssikkerhet i kommunen og medlem av kommunens sikkerhetsgruppe.

Martin Ingesen, CEO & Principal Consultant, Kovert, har en master i informasjonssikkerhet fra NTNU og er sertifisert etisk hacker. Han har vunnet en rekke konkurranser innen IT-sikkerhet, og har vært ekspertkommentator ved flere anledninger i både radio, TV og podkast. Han ble februar 2021 kåret til Norges beste på IT-sikkerhet.

Steinar Ulrichsen har bodd i Sandefjord og jobbet i Sandefjords Blad siden 2001, der han har hatt mange roller. Siden 2014 har han vært ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa. Han er leder av redaktørforeningen i Buskerud, Vestfold og Telemark. Han sitter dessuten i styret i Moss Avis og i Røyken og Hurum Avis.

Øivind Solheim har bred bakgrunn fra både privat og offentlig sektor som konsulent. Jobbet som IT-sjef/-direktør i større konsern og har internasjonal erfaring. Siden januar 2021 jobbet som avdelingsleder i Nordic Choice Hotels.

Thomas Tømmernes, leder Ateas IT-sikkerhetssatsing. Mener IT-sikkerhet bør være grunnsteinen i enhver IT-løsning, men ingen sikkerhetsløsning vil kunne revolusjonere sunn fornuft og alminnelig folkeskikk.

                                       


Tilbake Lyst til å bli medlem?

Aktiviteter