Back to work

30.07.2023

Vi inviterer næringslivet i Sandefjord til en kick start etter sommeren på Huset onsdag 23. august. Vi gleder oss til en hyggelig kveld med lave skuldre og god stemning.

Arrangementet er for medlemsbedrifter i Sandefjord Næringsforening, Sandefjord Byen Vår og Sandefjord Håndverks- og Industriforening.

PRIS: 500,- pr. person (bindende påmelding innen fredag 18. august kl 16.00)
Inkludert i prisen er 1 drikke, buffet, good vibes og faglig påfyll.

Program
Dørene åpnes kl 17.00 og velkommen fra scenen kl 18.00 etterfulgt av matservering.

Det blir kort innlegg ved ordfører Bjørn Ole Gleditsch. Kveldens hovedgjest på scenen er Jan Fredrik Bjørntvedt. Jaffa er fra fjor’n, og blir av mange fortsatt sett på som en gammel midtstopper på Sandefjord Fotball. Men etter å ha jobbet med innholdsutvikling i og utenfor NRK i 20 år, er han klar for å dele nye historier. Her får du konkrete tips om hvordan du kan bruke historiefortelling til å samle og engasjere menneskene i din organisasjon.

Vi gleder oss til å se deg!

Avmelding:
Om du er forhindret fra å delta, blir vi glad om du benytter avmeldingslinken på møtebekreftelsen du har mottatt.
NB avmelding etter 18. august kl 16:00 vil bli fakturert med 500,-

Tilbake Lyst til å bli medlem?