50% på moderne tidsregistrering

50% på moderne tidsregistrering

Vi i Timeflex tilbyr 50% på oppstartskostnaden til medlemmene i Sandefjord Næringsforening. 

Timeflex er et digitalt og moderne «stemplingsur» som gir leder og ansatt enkel oversikt over arbeidede timer, fleksitid, feriedager, overtid og fravær. «Stemplingsuret» kan være egen PC, App på telefonen eller en PC satt opp som registreringsenhet.

Et tidsregistreringssystem må være enkelt for ansatte og enkelt for ledere. Ansatte bruker toppen et minutt hver dag, og har full oversikt. Det er en egen ledermodul som gir mellomledere full oversikt med et tastetrykk. Har de ansatte brukt opp feriedagene? Hvordan er siste oppdaterte ferieplan? Hvor mange egenmeldinger har NN brukt? Har vi brudd på for mye jobbet i forhold til reglene i AML? Timeflex kommer i to versjoner; Timeflex Pluss og Timeflex All Inclusive. Med All Inclusive får du integrasjon mot alle de store lønnssystemene og mulighet for å registrere tid på prosjekter.

Timeflex Systemer AS har drevet med tidsregistrering i Sandefjord i 15 år. Vi har kunder i alle bransjer over hele landet. Vi har flere gode Sandefjordsbedrifter i vår portefølje, men drømmer om flere. Det er ekstra hyggelig med de kundene vi enkelt kan ta en tur ut til. Når dere er fornøyde er vi fornøyde.

Les mer her: www.timeflex.no

 


Tilbake

Andre Fordeler