Reis fra TORP med TORP Booking

Nå kan du bestille din firmatur helt frem til mars 2022. Med Torp Bookings trygghetsforsikring kan man avbestille uten grunn helt til 15 dager før avreise.

Vi arrangerer hele turen for dere. Ønsker du for eksempel leie av møterom, hyggelige aktiviteter eller gode måltider inkludert, hjelper vi deg med det og.

Medlemsfordel: TORP Booking spanderer innsjekket bagasje til SNF-medlemmer. Skriv i meldingsfeltet eller gi beskjed om SNF-medlemskap ved bestilling på nett eller på telefon. Gjelder både ved privatreise, bedriftsreise eller gruppereise. I tillegg får dere 50 % rabatt på parkering.

PS: Trenger dere hjelp til deres privatreiser eller familieferie så er vi også eksperter på dette.

For mer informasjon ta kontakt med Torp Booking på telefon 33 42 70 80, e-post: reise@torp.no

Andre Fordeler