Vi flyr mot 500!

Vi i Sandefjord Næringsforening tenker stort og drømmer om å nå 500 medlemsbedrifter i 2018. Fest setebeltene, hjelp oss fram og vinn supre premier!

Sandefjord har mye å by på. Supert sted å bo, flott natur, genial beliggenhet på kartet, spennende bedrifter i alle størrelser og varianter - for å nevne noe.
Det er dette mangfoldet vi i Sandefjord Næringsforening sikter til når vi sier at vi tenker stort, og nå ønsker vi å bli enda større.
Pr. 1. mars teller foreningen 462 medlemsbedrifter, og målet er å passere 500 i 2018. Tallet i seg selv er ikke det viktigste, men jo flere vi får med på laget – jo flere kan vi representere og jo bedre jobb kan vi gjøre.

Du kan for øvrig lese mer om hva det innebærer å være medlem HER.

Med hjelp av våre venner i Widerøe, KLM og Torp Sandefjord lufthavn drar vi nå i gang en konkurranse, og du kan bli med i trekningen av finfine premier:
* Tur/retur-billett fra Torp Sandefjord lufthavn til Amsterdam for 2 personer med KLM.
* Tur/retur-billett fra Torp Sandefjord lufthavn for 2 personer med Widerøe.
Alle som verver en ny medlemsbedrift er med i trekningen og hvis du verver to, får du to sjanser. Kampanjen starter 1. mars og trekningen skjer 20. juni.

Klikk på linken HER for innmeldingsskjema (husk å skrive navnet på den som verver!). De heldige vinnerne blir kontaktet direkte av oss.

Medlemstilbud