Les vårt nye Sandefjord-magasin!

Sandefjord har utrolig mye å by på, og det kan du lese mer om i andre utgave av Prospekt Sandefjord!

Spennende bedrifter, gunstig beliggenhet og god infrastruktur. Flinke folk og offensive politikere.

Men også billige boliger. Kort vei til alt. Trygge oppveksts- og familievilkår. For ikke snakke om behagelig klima!

Sandefjord har virkelig mye å by på, og det kan du lese mer om i vårt magasin Prospekt Sandefjord ved å klikke på linken her!

Her finner du reportasjer om både det gode livet og næringslivet – alt det vi presenterer dag ut og dag inn med Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet.

Magasinet vårt har vi laget sammen med de flinke folka i BK Grafisk, og vi håper du finner noe interessant. God lesning!

Medlemstilbud