Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Valg- og boligfrokost på Skagerak!

140 SNF-ere, 3 Fiona-er, en valgekspert og en utflyttet sandefjording sto på menyen på vårt frokostmøte i dag morges.

Stortingsvalget 2017 er historie, og denne gangen har vi i Sandefjord Næringsforening ikke hatt et eget valgarrangement – til motsetning fra tidligere. I stedet la vi det inn som ett av to temaer på dagens frokostsamling, og det tror vi var en god vurdering.
Det var som vanlig solid påmelding med over 140 deltakere, og det er vi veldig glade for. Det er tydelig at mange SNF-medlemmer setter pris på å starte arbeidsdagen på denne måten.
Takk til dagens vertskap, A/S Thor Dahl, for god frokost, fin presentasjon av daglig leder Einar Sissener og til Q-Park for gratis parkering i anledning arrangementet. Og takk til Skagerak-rektor Hans Jørgen Firing for introduksjonen av skolen og dens historie. 

Thor Erling Lund fra Consilio Kommunikasjon dro oss gjennom hvorfor valgresultatet ble som det ble. Mens de borgerlige har hatt en stabil strategi hele valgkampen, pekte Lund på at opposisjonen trolig staket ut sin kommunikasjon for tidlig.
Det står ikke så dårlig til med AS Norge som Støre, Tajik & Co skulle ha det til, og historien fenget derfor dårlig for de såkalte «lillavelgerne» - nemlig de moderate som like gjerne kan falle til venstre som til høyre.
At Jonas Gahr Støre i tillegg har vært mildt sagt uheldig med medieoppslag om privat formue og finansielle plasseringer, har også ført til at en del opprinnelig røde velgere har endt opp enda lenger til venstre. Klikk HER for innlegget.

Etter pausen var vi så heldige å få 3 Fiona-er på besøk! Det er en drøy uke til premieren på «Shrek – the musical» på Hjertnes, og det var veldig hyggelig at deltakerne på dagens frokostmøte ble de første som fikk en smakebit av den trolske forestillingen.
Etter underholdningen var det duket for sandefjordingen og eiendomsmegleren Anders Langtind. Han har bodd og jobbet i Oslo i en årrekke, og presenterte hvordan boligmarkedet i Sandefjord ser ut fra sitt ståsted.
Det er liten tvil om at det er enorme forskjeller – ikke minst i prisnivåene – og akkurat som vi kommuniserer gjennom Tenk stort, tenk Sandefjord-prosjektet, presiserte Langtind hvor mye mer bolig man kan få for pengene her kontra hovedstaden. Klikk HER for presentasjonen til Anders.

Takk for oppmøtet og hyggelig samling til alle som kom. Neste arrangement i SNF-regi er fagsamlingen om nytt personverndirektiv på Torp IT allerede førstkommende tirsdag. Deretter går det raskt mot årets høydepunkt - Torpkonferansen 11. oktober. Vi sees!

Mona, Marit og Henrik


Tilbake

Medlemstilbud