Turbulent ute, tryggere hjemme

På vårt webinar torsdag 3. september presenterte analytiker Ingvild Borgen Gjerde fra DNB Markets meglerhusets scenarier for høsten 2020. Se presentasjonen og webinaret i opptak her!

Korona-oppblomstringen på sensommeren gir utfordringer, men Norge er fortsatt annerledeslandet. Det fortalte rente- og valutaanalytiker Ingvild Borgen Gjerde fra DNB Markets på vårt webinar 3. september, der hun skisserte meglerhusets scenarier for økonomiene ute og hjemme. Du finner Ingvilds presentasjon HER.

Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se det i opptak ved å følge DENNE LINKEN. Du kan også se våre foregående webinarer i opptak ved å klikke HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening vil arrangere både digitale og fysiske samlinger for medlemmene våre fremover. Du holder deg oppdatert ved å besøke websiden vår HER.

Medlemstilbud