Tilbake på skolebenken

Tradisjonen tro hadde vi frokostmøte på SVGS samtidig som Ungdomsbedriftene på skolen hadde sin store internmesse.

Nærmere 100 SNF-ere tok turen til Norges største videregående skole, SVGS, for vårt frokostmøte i dag morges.
Marit ønsket velkommen og oppdaterte forsamlingen om SNF-aktivitetene siden sist, før dagens vertskap – Start i Vestfold ved daglig leder Merete Østerud – presenterte seg. Harald Østerberg fra Prosjekt Vekstetablerere holdt også en kort orientering.
Det er nyttig å bli kjent med virkemiddelapparatet for gründer- og småbedrifter i fylket vårt.

Videre gikk turen til Gründeriet-beboer Marianne Hartvåg, som presenterte sin bedrift Grønt event. Ta kontakt med Marianne hvis du ønsker en grønn profil på ditt neste arrangement!
Vi holdt oss i det grønne sporet også videre, nå ved ungdomsbedriften GreenGlass UB. De flinke SVGS-elevene fortalte blant annet om konsept, idé og produkt – det er inspirerende å se og høre hvordan ungdommene jobber med dette.

Etter en kort pause, kom dagens hovedforedragsholder Torunn Ødegård, som eier Think Management i Oslo og er foreleser for K2 Kompetanse her i Vestfold.
Torunn har lang fartstid som gründer, foredragsholder og coach – blant annet – og fokuserer primært på endringsledelse og organisasjonskultur.
I innlegget hos oss tok Torunn for seg atferdsøkonomi, og hun la spesielt vekt på hvordan forståelse av psykologiske prinsipper kan gi organisasjoner konkurransefortrinn.
Presentasjonen hennes – samt et medlemstilbud fra K2 Kompetanse – kan du se ved å klikke HER (link til Dropbox).

Etter møtet ble mange SNF-ere værende for å besøke standene til Ungdomsbedriftene. Flere stilte også opp som dommere og jurymedlemmer i konkurransene som pågikk, og vi setter stor pris på at så mange støtter opp om dette arrangementet.
«Fremtiden sitter på skolebenken», heter det, og vi er veldig glade for at vi nok en gang kunne koble næringsliv og skole sammen på denne måten!
Vi heier på denne skolesatsingen, og det er bare å ønske de dyktige og ivrige UB-medarbeiderne lykke til videre.

Medlemstilbud