Tenk Sandefjord!

Tenk Sandefjord!

Sandefjord er så mye mer enn en sommerby med hvalfangerhistorie, og kjært barn har mange navn. Sandefjord ses på som blant annet hvalfangerbyen, kulturbyen, gründerbyen, badebyen, sommerbyen, blomsterbyen, kurbadbyen, håndballbyen og så mye mer. Omdømmeprosjektet Tenk Sandefjord har som målsetning å løfte alt gullet som finnes i kommunen. 

Omdømmeprosjektet skal gjennom synliggjøring av stort og smått sette Sandefjord på kartet, skape stolte innbyggere slik at de blir værende i Sandefjord, samtidig som vi ønsker å tiltrekke oss tilflyttere både som privatpersoner og næring. Omdømmeprosjektet jobber for å skape aktivitet, vise frem mangfoldet i både kulturliv, næringsliv og hverdagsliv, rett og slett minne oss alle på hvorfor Sandefjord er Norges beste by og kommune.   

Norges mest interessante jobbmarked?
Sandefjord er i Norgestoppen i næringsvariasjon som gir mange og varierte jobbmuligheter. Den store variasjonen i bransjer og yrker, gjør at mulighetene for å finne drømmejobben nettopp i Sandefjord er veldig stor. Sandefjord har en sterk nærings- og gründerkultur og er preget av et robust privat næringsliv som både består av små gründerbedrifter og store lokomotiver med internasjonal virksomhet. Nærmere 80 prosent av arbeidstakerne er ansatt i privat sektor, og Sandefjord er med det langt over landsgjennomsnittet og er den kommunen i fylket med høyest andel sysselsatte i privat sektor. 

Nærhet til alt
I Sandefjord er det kort vei til alt. Med bil, sykkel eller buss kommer du deg raskt fra A til B - enten det er snakk om å levere i barnehagen, komme deg til eller fra jobb, dra på stranda eller gå ut med venner. Oslo er en drøy time unna med bil eller tog, og fra Torp Sandefjord Lufthavn ligger verden for dine føtter. Color Line og Fjord Line flere daglige avganger til Strømstad.

Et godt sted å bo
I Sandefjord får du trygge oppvekstvilkår, mye bolig for pengene, god boltreplass og et rikt kulturliv. Skjærgård, saltvann og et deilig klima. Hverdagslogistikken er enkel og kø finnes ikke. I Sandefjord får du rett og slett kjenne på det gode livet. Sandefjord ble kåret til Norges mest boligvennlige kommune i 2023, som viser at det både bygges nok og riktige boliger til befolkningen.
I Sandefjord finner du altså både drømmejobben og drømmeboligen. 

hjemmesiden til Tenk Sandefjord finner du alt du trenger å vite om Sandefjord, og litt til. 

 


Tilbake