Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Meny

Medlemsprofilen

  • - Med mennesket i sentrum

    Les mer
  • Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet.

    Les mer
  • Vi er en ledende leverandør av tankløsninger for sikker lagring og transport av olje, drivstoff og kjemikalier.

    Les mer

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Mens vi venter på Krakow...

Nytt magasin, nye lokaler, nye arrangementer og nye reiseplaner; vi har ingen problemer med å fylle dagene denne høsten.

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Tankevekker på bryggekanten

For de 130 deltakerne ble vårt frokostmøte på Pir4 19. april en vekker både for samvittigheten og smakssansene!

Vi i SNF fortsetter å spre arrangementene våre, og 19. april var det duket for tidenes første frokostmøte på Pir4. Dette var årets fjerde frokostmøte på like mange steder! På menyen sto som alltid nyttig mingling, topp stemning og ikke minst faglig påfyll. 

Værgudene spilte på lag og alt – til og med teknikken – fungerte som det skulle, selv om enkelte nok var litt uvant med å besøke Pir4 tidlig på morgenen! Og passende nok var havet, marin forsøpling og klimatiltak det sentrale temaet denne morgenen.

Marit ønsket velkommen med kort info om våre aktiviteter. Vi er inne i en ekstremt hektisk periode med 10 arrangementer på én måned, så det mangler ikke på begivenheter!

Etterpå overtok dagens vertskap. Daglig leder Peter Nordberg i Kokeriet ga et interessant innblikk i den solide utviklingen til restaurantene på bryggekanten (Pir4 og Kokeriet har samme eiere). Veldig gøy å høre Peter fortelle om reisen, samholdet og omfanget, og igjen; tusen takk for en kjempebra frokost!

Dagens hovedforedragsholder var Per-Erik Schulze fra Naturnvernforbundet, og det var liten tvil om at han visste hva han snakket om. Marinbiologen med 30 års fartstid i fjæra leverte en interessant og tidvis skremmende historie om hva vår tids forbrukersamfunn fører med seg av plast, skrot og søppel.

Etter pausen fulgte fire lokale klimatiltak, og Pål Abrahamsen fra kommunen (om fjordrensingen), André Berggren (Brødr. Berggren har sluttet med plastposer), Rannveig Horntvedt (søppelplukker-dronningen dro til med både sang og innlegg!) og Tor-Kolbjørn Livgård (fra Effect Schips som har produsert batterifergen BBGreen) fikk noen minutter hver. 

Alt i alt en veldig fin SNF-samling, og vi er glade for å ha fått satt dette viktige temaet på vår dagsorden. Vi tipper det var en mett og energisk, glad og tankefull gjeng som dro videre på jobb rett før 10. 

Til neste gang –

Mona, Marit og Henrik

Tilbake

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Mens vi venter på Krakow...

Nytt magasin, nye lokaler, nye arrangementer og nye reiseplaner; vi har ingen problemer med å fylle dagene denne høsten.

Les mer

Medlemstilbud

Apro Tele og Data AS

Apro Tele og Data AS

Les mer
Norway Power Yoga AS

Norway Power Yoga AS

Les mer
VIEW Frilans AS

VIEW Frilans AS

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no