Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Ta ansvar for din egen og andres helse!

Vi i SNF tar helserisikoen forbundet med Corona-viruset på alvor. Her kan du finne en oppdatert oversikt over myndighetenes anbefalinger.

Oppdatert fredag 13. mars 2020:

I forbindelse med den helt ekstraordinære situasjonen rundt Corona-viruset, anbefaler vi alle våre medlemmer å følge de til enhver tid gjeldende rådene fra nasjonale myndigheter. 

* Helsedirektoratet publiserer daglig oppdateringer om Corona-viruset, se websiden deres HER.
* Folkehelseinstituttet deler fortløpende informasjon og anbefalinger, og de finner du HER. 
* Dersom du må reise utenlands, bør du undersøke Utenriksdepartementets reiseråd HER.
* Næringslivets Sikkerhetsråd har også anbefalinger relatert til Corona-viruset, se mer HER.

Vi i SNF gjennomførte den formelle delen av generalforsamlingen 11. mars foran et svært begrenset publikum og med betydelige forholdsregler, mens den påfølgende middagen ble avlyst. Etter endt arbeidsdag torsdag 12. mars stengte vi Gründeriet, i første omgang for 14 dager, og administrasjonen jobber nå ut fra hjemmekontor. Samtlige SNF-arrangementer de nærmeste ukene er utsatt på ubestemt tid, og vi har blant annet besluttet å avlyse medlemsturen til Nederland i slutten av april. 

Behold roen, lytt til ekspertenes anbefalinger og ta vare på hverandre!


Tilbake

Medlemstilbud