Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Meny

Medlemsprofilen

  • Tilbyr regelmessig renhold av dine lokaler. Gode rutiner for moderne renhold er en viktig bidragsyter for et godt arbeidsmiljø og riktig inneklima.

    Les mer
  • La Boutique er en familieeid bedrift i Sandefjord som tilbyr et spennende sortiment av utemøbler, belysning og fransk gourmet.

    Les mer
  • Rocky Road er forhandler av EVO elsykler.

    Les mer

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer
Del denne siden på Facebook
se hva som skjer | sandefjord.no

Stappfullt på vårt frokostmøte på Atlantic

Entusiastiske Kjetil Kristoffersen fra Horten fengslet en fullsatt bankettsal på vårt frokostmøte i dag morges.

«Hvem vinner til slutt?»
Det er spørsmålet – og overskriften – på foredraget til Kjetil Kristoffersen. Foredragsholderen fra Horten reiser landet rundt med sitt show, og i dag morges var han hovedinnslaget på vårt frokostmøte på Atlantic.
Kristoffersen snakker på ut- og innpust i tre kvarter – om alt fra fotballstøvlene som måtte legges på hylla, sykdommen på hjemmebane, profesjonelle opp- og nedturer – både hos seg selv og i øvrig nær familie.

Ikke minst byr han på et knippe verktøy og fokuspunkter som alle som ønsker å lykkes bør legge på minnet.
Det handler om fag, det handler om frekvens, det handler om mennesker og det handler om marginer. Dessuten må man evne å stå i det – være tålmodig – og man må være lojal.
Verre er det ikke – eller hva?

For øvrig: tusen takk til den gode SNF-vennen Petter Holskjær fra SPN (Systempartner Norge) som tar bildene på mange av våre arrangementer, så som i dag :-)

Vi hadde også besøk av leder Anders Sperre i hovedutvalget for næringsutvikling og eiendomsforvaltning i Sandefjord kommune.
Vi utfordret ham til å presentere hvordan utvalget jobber, tenker og planlegger. Hva kan næringslivet vente seg av politikerne fremover? Og hva ønsker politikerne av næringslivet?
Det var spennende å få svar på disse og andre spørsmål om hvilke ambisjoner og retningslinjer Sperre og de andre utvalgsrepresentantene sitter med! Power point-presentasjonen hans kan du laste ned HER.

Takk til dagens vertskap, MidtVestfold Regnskap, for god mat, fin presentasjon og en hyggelig start på dagen for våre medlemmer.
Takk også til alle som kom – det er utrolig gøy at så mange som godt over 160 deltakere (i dag var det attpåtil fulltegnet og venteliste) slutter opp om arrangementene våre!
Husk å svare på spørreundersøkelsen vi sender ut til alle deltakerne senere i dag, og send gjerne en epost til henrik@sandefjordnaringsforening.no dersom du har forslag til foredragsholdere eller andre ting.

Husk også å få med deg våre kommende arrangementer. Du holder deg oppdatert på vår kalender og den finner du HER.
Og til slutt: husk å få med deg vår Tenk stort, tenk Sandefjord-filmserie på Facebook – alt engasjement blir satt stor pris på :-)

Ha en super dag videre, stor hilsen fra Mona, Marit og Henrik

Tilbake

Les magasinet vårt!

Næringsblogg

Høyt tempo før sommerferien!

Etter tidenes fineste mai måned er sommerfølelsen allerede på plass for mange, men vi har visst glemt det vi lovet oss selv i fjor; vi trapper bare mer og mer opp før ferien!

Les mer

Medlemstilbud

VIEW Frilans AS

VIEW Frilans AS

Les mer
Nybrent kaffe på jobben!

Nybrent kaffe på jobben!

Les mer
Fjord Classics

Fjord Classics

Les mer
se hva som skjer | sandefjord.no