Slik ser en god arbeidsavtale ut

På vårt webinar i dag ga advokatene Heidi Aas Larsen og Kjetil Baustad Egelie fra Tenden Advokatfirma oppskriften på en god og solid arbeidsavtale. Du kan se sendingen i opptak her.

Arbeidsavtalen ligger til grunn for de aller fleste ansettelsesforhold, men hva skal den egentlig inneholde? Og hva skal den ikke inneholde?

Advokatene Heidi Aas Larsen og Kjetil Baustad Egelie fra vår medlemsbedrift Tenden Advokatfirma ga gode svar om dette på vårt webinar 20. januar 2021. Presentasjonen deres kan du se ved å klikke på DENNE LINKEN, og opptaket av sendingen finner du HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening satser på digitale arrangementer for medlemmene våre i denne perioden, mens vi venter på at det blir mulig å samles fysisk igjen. Du finner arrangementsoversikten i vår web-kalender HER.

Medlemstilbud