Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

325 påmeldte til årets første frokostmøte!

Mange vil ha med seg det åpne storfrokostmøtet om næringslivet i Sandefjord 17. januar. Over 325 næringslivsaktører har meldt seg på gratisarrangementet om én uke.

Vi i Sandefjord Næringsforening avsluttet 2017 med et vellykket Hjem til jul-arrangement, og nå i starten av 2018 kaster vi oss over nok et viktig møte. Vi samarbeider tett med Sandefjord kommune, og denne gangen er det storfrokostmøtet på Hjertnes det handler om. 

Arrangementet er gratis og åpent for alle, og responsen er veldig gledelig. Pr. onsdag 10. januar har vel 325 næringslivsaktører meldt seg på! Du finner link til påmeldingsskjema her på våre websider.

Dato: 17. januar
Tid: Kl. 07:30 - 10:15 
Sted: Hjertnes
Vertskap: Sandefjord kommune
Arrangør: Sandefjord Næringsforening

Dagens program:

- 07:30: Registrering, mingling og frokost
- 08:15: Faglig innhold:
- Velkommen v/ Marit S. Gogstad (SNF) og Anne Grethe Bakken (Sandefjord kommune)
- Ordfører Bjørn Ole Gleditsch og kommunalsjef Geir Bjelkemyr-Østvang.
- Per Harbø, NHO
- Gaute Hagerup, Innovasjon Norge
- Morten Fon, Jotun
- 10:15: Møteslutt

Konsernsjef Morten Fon, Jotun skal fortelle om viktigheten av en kommune som satser på – og er på lag med – næringslivet. Det er ikke tilfeldig at den globale malingprodusenten holder til akkurat her!

Vi får besøk av Per Harbø, NHO, som skal snakke om hvordan kommunen som innkjøper kan bidra til vekst i næringslivet, mens Gaute Hagerup, Innovasjon Norge skal fortelle om smarte byer og hvordan Sandefjord kan bli et bærekraftig og moderne sted å bo og jobbe. 

I tillegg får vi en oppdatering om næringslivssatsingen i nye Sandefjord - etter et på mange måter turbulent oppstartsår for storkommunen – og vi gleder oss til å høre om offensive planer og tanker for veien videre. Som vanlig blir det også underholdning, servering og gode minglemuligheter.

Påmeldingsskjemaet finner du på våre arrangementssider.


Tilbake

Medlemstilbud