Styret i Sandefjord Næringsforening

Styret i Sandefjord Næringsforening velges av generalforsamlingen hvert år, og denne sammensetningen trådte i kraft pr. 13. mars 2019. Styrets medlemmer er viktige sparringspartnere for administrasjonen, og kommer sammen for 11 styremøter i året.

Styret i Sandedefjord Næringsforening fikk en ny sammensetning etter generalforsamlingen 13. mars 2019. Det nye styret har ikke kommet sammen ennå, så enn så lenge viser vi her styret slik det var sammensatt i 2018. Fra venstre: styreleder Morten Gran, Frode Løvmo, Kari-Ellen Liverød, Hans-Viggo Nielsen, Birgitte Feen, Tine Kleive-Mathisen og Tor Anthon Christiansen. Foto: Marte Haraldsen