Policy om utsendelser

SNF får ofte henvendelser når det gjelder å bruke foreningens nettverk for å distribuere invitasjoner til eksterne arrangementer. Styret er svært restriktive med å etterkomme slike forespørsler fordi mail fra foreningen ikke skal bli så massiv at den blir oppfattet som søppelpost. Styret har derfor laget retningslinjer for bruk av vårt mailsystem.

Mailadresser
Informasjon om medlemmene i SNF finner du i medlemsoversikten her på våre hjemmesider. Informasjonen dekker bedrift og kontaktperson, men ikke mailadresse.