1972

På konstituerende møte 11. januar møtte i alt 28 representanter fra 16 industribedrifter.

Det ble valgt et konst. styre:
Formann direktør F.J. Corneliussen
Viseformann direktør K. Seyerstad, m/varamann økonomisjef J. Olaisen
1.styremedlem direktør K. Wegger m/varamann kontorsjef Osc. Andersen
2.styremedlem disponent L.A. Hasle
3.styremedlem direktør Ole H. Elgesem
Styret fikk fullmakt til å ansette en sekretær blant 4 foreslåtte jurister.
Advokat Kjell Bjørn Hoffstad aksepterte tilbudet om å bli foreningens sekretær 8. februar.

Foreningens første vedtekter ble vedtatt i ekstraordinær generalforsamling på Park Hotel 21. mars.  Styrets forslag om kr. 50,- i årlig kontingent ble enstemmig vedtatt.  Det ble også vedtatt å innlede et samarbeide med Personalgruppen som ble etablert våren 1971 etter initiativ fra Ole Lauve.  I styremøte 2. oktober ble det besluttet at medlemskap i Personalgruppen var avhengig av medlemskap i SIF.  I styremøte 23. oktober ble det besluttet å sende innbetalingsoppfordring på kr. 500,- for andel fellesutgifter pr. halvår.

15. november ble ordinær generalforsamling holdt på Hotel Kong Carl.