Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Tenk stort, tenk Sandefjord

Sandefjord Næringsforening driver omdømmeprosjektet Tenk stort, tenk Sandefjord. Sammen med Sandefjord kommune og nærmere 70 lokale bedrifter setter vi byen vår på kartet!

Med Tenk stort, tenk Sandefjord viser vi frem både næringslivet og det gode livet her i Sandefjord. Her kan du få både spennende jobb og et godt liv - med natur, kort vei til alt, gode oppvekstvilkår, rimelige boliger, samt kultur og restauranter i toppklasse. 

I bunnen ligger vårt hovedbudskap; alle trenger en jobb. Fokus nr. én for oss er følgelig å presentere de spennende bedriftene – små og store, i alle bransjer – som du finner i Sandefjord. Vi er ganske sikre på at vi har mer å by her enn du er klar over!

Besøk gjerne prosjektets egne websider. Du kan følge oss på Facebook, LinkedIn og Instagram, samt se flere filmer på vår YouTube-kanal.

Og husk; registrer deg for å motta nyhetsbrev. Så holder du deg oppdatert:-)


Tilbake