Nyhetsbrev

Ønsker du å motta informasjon fra Sandefjord Næringsforening? Meld deg på vårt nyhetsbrev.

• Er bedriften din medlem hos oss vil du få invitasjoner til arrangementene våre, nyhetsbrev og annen relevant informasjon.

• Dersom bedriften din ikke er medlem hos oss vil du få invitasjoner til arrangemente som er åpne for alle samt nyhetsbrev.

Vi gjør oppmerksom på at du vil få en bekreftelse på mail når vi har registrert din epost adresse i våre systemer.

Retten til å bli glemt;
Send en mail til post@sandefjordnaringsforening.no dersom du ikke lenger ønsker å få informasjon fra oss og ønsker å bli slettet fra våre epost lister.

Du finner informasjon om vår håndtering av personvern HER

Meld deg på vårt nyhetsbrev