Styrearbeid og praktiske råd i nedgangstider

Hvordan skal styremedlemmer takle en krisesituasjon? Det var ett av flere spørsmål som ble besvart på vårt webinar med SANDS Advokatfirma fredag 27. mars. Du kan se webinaret i opptak her.

Advokatene Johanne Ugulen Bærland og Tonje Harriet Drevland sto for det faglige innholdet da vi i Sandefjord Næringsforening fredag arrangerte vårt fjerde webinar denne uken. Firmaet har etablert egen Korona-beredskap, og har enormt stor pågang for tiden – ikke minst om permitteringer.

Grunnet tekniske utfordringer i starten, ble dessverre kun deler av webinaret tatt opp. Dette kan du se HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer 2-3 webinar i uken i denne perioden. Du holder deg oppdatert om programmet ved å klikke HER.