Slik tenker de beste investorene!

Hvordan fungerer kapitalmarkedene? Og hvordan resonnerer egentlig de profesjonelle investorene? Se vårt webinar fra 25. november 2020 i opptak her.

Det er usikre tider - så også i verdens kapitalmarkeder. Innsikt i hvordan aksjer og andre verdipapirer utvikler seg over tid, samt en god og gjennomtenkt strategi, er nøkkelen for å lykkes - det lærte alle som deltok på vårt webinar 25. november 2020.

Du kan se sendingen i sin helhet ved å klikke på DENNE LINKEN

Dagens foredragsholder var Sturla Skogland, investeringsdirektør i vår medlemsbedrift Söderberg & Partners Wealth Management (tidligere Forvaltningshuset). Du kan se presentasjonen hans HER

Vi i SNF tar smittevern på alvor, og i november 2020 satser vi utelukkende på digitale arrangementer for medlemmene våre. Du holder deg oppdatert om programmet HER.