Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Slik fungerer kontantstøtten

Mandag 6. april var kontantstøtteordningen for Korona-rammede bedrifter tema for vårt webinar. Du kan se opptaket i sin helhet her.

Korona-krisen skaper store utfordringer for mange i næringslivet. Danske myndigheter var først ute med kontantstøtteordninger, og nå er dette på plass også i Norge.

Det er besluttet å gi bedrifter som er hardest rammet av pandemien og statlige smittevernspålegg ekstra støtte, og på vårt webinar 6. april diskuterte Ole Jacob Angermo og Joachim Pande fra KPMG noen av detaljene ved ordningen. Presentasjonen deres kan du se ved å klikke på DENNE LINKEN. Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se opptaket HER. 

 

 

Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer jevnlige webinarer for medlemsbedriftene våre i denne perioden. Du holder deg oppdatert om programmet ved å klikke HER. Våre foregående webinarer finner du samlet på ett sted HER.


Tilbake