Nyttig oppdatering om GDPR

På vårt webinar 27. januar 2021 gikk rådgiver Tom Bülow Kristiansen gjennom hva GDPR egentlig er og hva det innebærer for små og store bedrifter. Se opptaket her!

Den nye personvernforordningen trådte i kraft sommeren 2018, og er fortsatt høyaktuell. Så sent som tidligere denne uken varslet Datatilsynet en bot på 100 millioner kroner til datingappen Grindr, for å ha publisert brukeres personvernopplysninger uten samtykke.

GDPR er viktig uansett størrelse, forretningsidé og bransje. For å sitere vår foredragsholder Tom Bülow Kristiansen fra Råder GDPR AS: «Jeg har tilgode å finne en bedrift som ikke har lagret personopplysninger».

På webinaret gikk han gjennom hva bedrifter må ha på plass og svarte på spørsmål fra deltakerne. Du kan se webinaret i opptak HER, og presentasjonen til Tom finner du ved å klikke på DENNE LINKEN

Vi i Sandefjord Næringsforening har flere digitale arrangementer for medlemmene våre i denne krevende perioden, mens vi gleder oss til at det blir mulig å samles fysisk igjen. Du finner kalenderen vår HER.