Nyttig om kontraktsforhold i krisetider

Eksperter fra Tenden Advokatfirma orienterte om force majeure og andre sider ved kontraktsforhold i krisetider på vårt webinar fredag 20. mars 2020. Se webinaret i sin helhet her!

Det er utfordrende tider for mange, men det er godt å vite at vi har flinke folk i medlemsbedriftene våre som gjerne deler av sin kompetanse.

Fredag 20. mars gjennomførte vi i Sandefjord Næringsforening webinaret «Konktrakter i Korona-skvis» sammen med Tenden Advokatfirma. Cirka 75 deltakere fikk med seg arrangementet live, og webinaret kan lastes ned i sin helhet ved å KLIKKE PÅ DENNE LINKEN.

Du holder deg oppdatert om webinar-serien vår ved å klikke HER.