Muligheter og trusler når Amazon kommer

Amazon har etablert seg i Sverige. Blir Norge neste stopp? Og bør netthandlerne våre grue seg? Se opptak av vårt webinar med den svenske netthandelseksperten Arne Andersson her!

Digitaliseringen og nettvanene våre har skutt fart i Korona-perioden, og på toppen av det hele rykker giganten Amazon stadig nærmere med sin etablering i Sverige. Rett før høysesongen og julehandelen tar til i netthandelshovedstaden Sandefjord, inviterte vi eksperten Arne Andersson fra PostNord i Stockholm til å dele sine erfaringer og spådommer for medlemmene våre torsdag 5. november.

Du kan se webinaret i opptak ved å følge DENNE LINKEN, og presentasjonen til Arne finner du HER.

I november måned satser vi i Sandefjord Næringsforening utelukkende på digitale arrangementer for medlemmene våre. Du holder deg oppdatert om programmet på web-kalenderen vår HER.