Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Levende byer etter Korona

NHH-professor Tor Wallin Andreassen og David Bakke Haugen fra Sandefjord kommune orienterte om handel, innovasjon og byutvikling på vårt webinar 1. april. Se webinaret i sin helhet her.

På dette webinaret møtte vi NHH-professor Tor Wallin Andreassen (foto: Odd Mehus), som holdt et svært relevant og interessant innlegg om handel og innovasjon, og ga nyttige tips til hvordan handelsaktører i Sandefjord kan reise seg igjen etter Korona-krisen. Du kan se Tors presentasjon ved å klikke HER. Vi hørte også fra David Bakke Haugen, som er enhetsleder overordnet planlegging og miljø i Sandefjord kommune, og fortalte om arbeidet med en ny byutviklingsplan for Sandefjord. 

Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se opptaket HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer en rekke relevante webinar i denne perioden. Du holder deg oppdatert om programmet ved å klikke HER. Våre foregående webinarer finner du samlet på ett sted HER.


Tilbake