Korona-vanene som blir med oss videre

Vår medlemsbedrift Schibsted har analysert våre vaner som forbrukere i tiden etter Korona-utbruddet. Webinaret som gikk live 17. november kan du se i opptak her.

Korona-pandemien har gjort mye med oss, også som forbrukere! Mange har opppdaget netthandel for første gang, vi pusser opp som aldri før og de fleste av oss prioriterer våre nærmeste - for å nevne noe.

Vår medlemsbedrift Schibsted har dykket inn i sine egne data og analysert noen av forbrukertrendene og -vanene i tiden etter 12. mars. Dette var temaet for vårt webinar 17. november, og du kan se sendingen i sin helhet ved å klikke på DENNE LINKEN

Vår dyktige foredragsholder var Pernille Vermedal Høgh, Head of Insights & Effects i Schibsted Marketing Services. Du kan se presentasjonen hennes HER

Vi i SNF tar smittevern på alvor, og i november 2020 satser vi utelukkende på digitale arrangementer for medlemmene våre. Du holder deg oppdatert om programmet på web-kalenderen vår HER.