Se vårt første jobbsøker-webinar her!

200 deltakere fikk konkrete råd og hjelp på veien ut i arbeidslivet i Sandefjord på vårt webinar i dag 4. februar 2021. Opptaket og presentasjonene kan du se her.

Det lokale arbeidsmarkedet er sterkt preget av Korona-pandemien. Antallet arbeidsledige og dagpengesøknader har steget bratt både siden mars i fjor og så langt i det nye året, så det er mange rundt oss som har behov for ny jobb.

Derfor har vi i SNF etablert webinarserien «Folk i jobb». Sammen med våre gode venner i NAV Sandefjord vil vi tilby en rekke webinarer med relevante og nyttige temaer for arbeidsledige og andre som er nysgjerrige på jobbmulighetene i Sandefjord.

Første samling fant sted i dag 4. februar 2021. Bidragsytere var Tommy Dahl Evensen fra Manpower og Kristine Abrahamsen fra Matbørsen – takk til dere begge for at dere stilte opp! Fra NAV Sandefjord deltok Camilla Jakobsen, mens Henrik Sandvik representerte oss i Sandefjord Næringsforening

Ta gjerne en titt på presentasjonene fra det første «Folk i jobb»-webinaret – og klikk deg videre hvis du ønsker å se hele webinaret i opptak. Neste arrangement i serien finner sted 18. februar, og du holder deg oppdatert i Sandefjord Næringsforenings arrangementskalender.