Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

IT-sikkerhet i en travel hverdag

Praktiske tips og råd rundt IT-sikkerhet sto på agendaen da vi tirsdag 27. oktober arrangerte webinar sammen med Atea. Se presentasjonen og webinaret i opptak her!

Én av konsekvensene av Korona-pandemien, er at datakyndigheten til mange av oss har gjort et kvantesprang. Dessuten lever vi stadig mer digitale liv - både på jobb og privat. Samtidig blir cyber-kriminelle stadig mer sofistikerte, og det er all grunn til å ta visse forholdsregler på flere områder. 

Nettopp IT-sikkerhet var temaet for vårt webinar tirsdag 27. oktober. Thomas Tømmernes og Vegard Kjerstad fra vår medlemsbedrift Atea snakket om trender, angrep og status, samt delte noen smarte og enkle tips og råd vi kan bruke i hverdagen. Du kan se webinaret i opptak ved å følge DENNE LINKEN, og presentasjonen deres finner du HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening arrangerer både digitale og fysiske samlinger for medlemmene våre for tiden. Hold deg oppdatert om programmet på web-kalenderen vår HER.


Tilbake