Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Dette må du som arbeidsgiver vite nå

Advokat Ina Saue Oddenes fra KPMG Law i Sandefjord informerte om reglene i arbeidsmarkedet på vårt webinar 8. september. Se presentasjonen og sendingen i sin helhet her!

Mange av våre medlemsbedrifter har utfordrende tider denne sensommeren, og flere må ty til permitteringer eller andre virkemidler for å holde virksomheten flytende. Advokat Ina Saue Oddenes fra KPMG Law Advokatfirma informerte i dag om det gjeldende regelverket, og du kan se hennes presentasjon HER. 

Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se det i opptak ved å følge DENNE LINKEN. Du kan også se våre foregående webinarer i opptak ved å klikke HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening vil arrangere både digitale og fysiske samlinger for medlemmene våre fremover. Du holder deg oppdatert om programmet i KALENDEREN VÅR.


Tilbake