Dette må du som arbeidsgiver vite nå

Advokat Ina Saue Oddenes fra KPMG Law i Sandefjord informerte om reglene i arbeidsmarkedet på vårt webinar 8. september. Se presentasjonen og sendingen i sin helhet her!

Mange av våre medlemsbedrifter har utfordrende tider denne sensommeren, og flere må ty til permitteringer eller andre virkemidler for å holde virksomheten flytende. Advokat Ina Saue Oddenes fra KPMG Law Advokatfirma informerte i dag om det gjeldende regelverket, og du kan se hennes presentasjon HER.

Webinaret ble tatt opp i sin helhet, og du kan se det i opptak ved å følge DENNE LINKEN. Du kan også se våre foregående webinarer i opptak ved å klikke HER.

Vi i Sandefjord Næringsforening vil arrangere både digitale og fysiske samlinger for medlemmene våre fremover. Du holder deg oppdatert om programmet i KALENDEREN VÅR.