Topp julestemning på Atlantic

Julebordet for medlemmene i Sandefjord Næringsforening ble hyggelig, velsmakende og underholdende. Takk for en super kveld!

140 pene og feststemte deltakere fylte Atlantic Selskapslokaler med smil, skål og samtaler på vårt julebord onsdag 28. november.
Igjen sto medlemmene våre for underholdningen og andre bidrag, og det er vi så stolte av!
Erik Moholdt Mathisen fra Furu Egg spilte taffelmusikk på piano til aperitiffen og minglingen i starten. Veldig hyggelig!
Mellom rettene fikk vi enda mer julestemning. Elisabeth Funnemark er superdyktig til å synge, og ga oss to fine låter sammen med Torkild Myhre på gitar.

Prisgeneral Roar Kaupang fra Sparebank 1 BV holdt som alltid i tømmene da vi hedret fire medlemmer som har gjort en ekstra innsats for SNF i året som snart har gått. Det er veldig hyggelig å løfte fram noen av medlemmene våre, og i år ble dette utfallet:
* Årets nykommer: Ghazi Khder Jezdin, Support Service Partner.
* Årets bidragsyter: Elisabeth Funnemark, Spot BC.
* Årets deltaker: Tom Sjuve, Henka Revisjon.
* Årets ambassadør: Gro Elisabeth Sukken, NAV.
Gratulerer alle sammen!

Prisgeneralen kuppet utdelingen ved å opprette en ny pris; nemlig en hederspris fra Sparebank 1 BV. Den gikk av alle ting til oss i administrasjonen, og vi fikk utrolig hyggelige ord og fine gaver. Det var en stor overraskelse og utrolig hyggelig. Tusen takk!
Roar fikk i år hjelp av «Tause Birgitte» i form av ingen ringere enn Jotuns styreleder og Tenden-partner Odd Gleditsch d.y. Denne rollen kledde du, Odd – bra jobbet begge to!

Videre hadde vi gleden av å dele ut champagne til medlemsbedrift nr. 500, og det ble Cultivar. Daglig leder James Stoulil var dessverre forhindret fra å komme, men Terje Fossengen tok imot boblene på hans vegne. Gratulerer!

Mat og drikke hører selvfølgelig med på et julebord, og selve middagen foregikk i Festsalen. Vi fikk servert ribbetallerken to ganger (vi regner med at alle er enige om at det var nok mat) og karamellpudding til dessert, pluss rikelig med drikke til, og alt sammen var knallgodt.
Før vi rundet av ved bordene og gikk videre til baren, oppsummerte Hans Viggo Nilsen fra Hasås det hele med en stand-up/tale som traff spikeren på hodet. Utrolig morsomt :-)

Det er bare å slå fast; SNF-ere kan julebord og Atlantic kan julemat. Takk igjen alle sammen for en veldig hyggelig kveld!