Denne nettsiden benytter seg av informasjonskapsler (Cookies). Vi er pliktig å informere deg om dette, og hvis dette er greit kan du fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på dine enheter.

Ok, jeg forstår

Hjerterom og byrom til frokost

Kirkens Bymisjon, Sergel Norge og Vestfold Fylkeskommunes byregnskap sto på agendaen på vårt frokostmøte på Skagerak Int. School i dag morges.

Sandefjord, 25. september 2018

Det har blitt tradisjon for oss i Sandefjord Næringsforening å legge en av høstsamlingene våre på Skagerak Int. School. Så også i år!
Vi startet denne skarpe septembermorgenen på bryggekanten på Framnes sammen med vel 100 morgenfugler fra SNF, og det var naboen – inkassoselskapet Sergel Norge – som var vertskap for årets åttende frokostmøte.
Takk for god frokost – både til Sergel og leverandøren Cafe Vintage!

Marit ønsket velkommen, før ordet gikk til Adelheid Hvambsahl Firing. Sandefjordingen er generalsekretær i Kirkens Bymisjon, og fortalte om årets TV-aksjon 21. oktober.
Filmene og historiene rørte nok mange, og vi er veldig glade for at vi også kan løfte frem slike initiativer og virksomheter. 

Deltakerne ble også kjent med Hazel Xavier Venkatraman fra Gründeriet-bedriften App Studio og rektor Hans Jørgen Firing på Skagerak Int. School. Vi må for øvrig også benytte anledningen til å takke high school-rektor Jørgen Glittenberg for god teknisk assistanse :-)

Etter benstrekk og kaffepåfyll, presenterte Hilde Hanson fra Vestfold Fylkeskommune utdrag fra det såkalte Byregnskapet i fylket vårt.
Med fokus på Sandefjord, fortalte Hilde om 5- og 10-minuttersbyen – nærmere bestemt hvordan utviklingen har vært med tanke på fortetting av boliger og arbeidsplasser.
Diskusjonen i media går hyppig om lokalisering av kontorarbeidsplasser, og nøkkelen er – ifølge Hilde – å plassere og samle gode funksjoner med ulikt innhold for å skape liv i sentrum; det er jo en av de viktigste klyngene vi har!

Takk til bidragsytere og deltakere, og ha en god arbeidsdag!


Tilbake